علمی فناوری 13:57 - 19 مرداد 1399
شرکت خودروسازی لوکس بنتلی قصد دارد تا چند سال آینده یک موتور کاملا برقی جدید را بدون استفاده از آهنرباهای نادر حاوی عناصر نادر زمین روانه بازار کند.

طراحی موتور الکتریکی جدید "بنتلی" بدون آهنرباهای خاکی کمیاب 

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، جای تعجب نیست که وسایل نقلیه برقی با بهره گیری از انرژی تجدید پذیر و آلودگی کمتری که برای محیط زیست دارند، آینده صنعت خودرو را ترسیم کنند.

بنا به همین دلیل غول های خودروسازی دنیا سعی می کنند تا در این مسابقه پیشرو باشند و هدف خود را پیش ببرند.

اکنون یکی از برندهای لوکس خودروساز کمی با رقبای خود متفاوت شده است. 

شرکت خودروسازی "بنتلی"(Bentley) با داشتن حدود ۴۰۰۰ کارمند در دفتر مرکزی خود در انگلیس، صاحب سه خط تولید متفاوت است. پیش بینی می شود خط تولید بعدی خط تولید خودروی برقی در سال ۲۰۲۶ باشد.

این شرکت قصد دارد در آینده هزینه های خود را کاهش دهد. آنها اخیراً مطالعه ای را منتشر کرده اند که در آن آمده است سه سال به طول می انجامد تا بتواند یک سیستم قابل بازیافت تولید کند و از آهنرباهای نادر زمین(Rare-earth magnets) خلاص شود.

آهنرباهای نادر زمین یا آهنرباهای خاکی کمیاب آهنرباهای دائمی و قوی هستند که از آلیاژهای عناصر خاکی کمیاب زمین ساخته شده اند. آهنرباهای خاکی کمیاب که در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ ساخته شدند، قوی ترین نوع آهنرباهای دائمی هستند که میدان های مغناطیسی قوی تری از آهنرباهای دیگر ایجاد می کند.

بدیهی است که آهنرباهای نادر زمین شامل عناصر کمیاب زمین هستند که باعث می شود موتور الکتریکی عملکرد بهتری داشته باشد. با این حال، یک چیز وجود دارد که مشکل ساز است و آن، هزینه بالای تولید آنهاست. بنابرایم تولید یک موتور الکتریکی بدون این آهنرباهای خاکی کمیاب احتمالاً هزینه ها را هم برای تولیدکننده و هم برای خریدار کاهش می دهد.

مطالعه شرکت بنتلی "OCTOPUS" نام دارد که به دنبال تولید یک موتور برقی با سرعت بالا است. 

هدف این برنامه اضافه کردن نسل جدید مواد، فرآیندهای تولید و چرخه آزمایش به سیستم رانندگی برقی فعلی است.

"استفان فیشر" مدیر مهندسی برق در بنتلی گفت: هنوز چالش ها و محدودیت هایی در مورد دوام و انعطاف پذیری پیشرانه های وسایل نقلیه برقی که قادر به پشتیبانی کامل از معماری های خودروهای برقی باشند، وجود دارد. با تغییر سریع تر از گذشته صنعت، فناوری ها و خودروها، پروژه های تحقیقاتی مانند OCTOPUS برای ارائه فناوری های نوآورانه و غلبه بر چالش های ارائه نسل بعدی بسیار مهم هستند. انتظار می رود موتور کاملاً برقی و جدید بنتلی تا سال ۲۰۲۳ عرضه شود.

انتهای پیام


10658770
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قطع پای جوان ۱۹ ساله بالگرد اورژانس هوایی استان تهران را به پرواز درآورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از راه اندازی ۴۴ خط جدید تولیدی و ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره گفت: دومین دوره آزمون صلاحیت حرفه‌ای در تیر سال جاری برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان روانشناسی و مشاوره گفت: دومین دوره آزمون صلاحیت حرفه‌ای در تیر سال حاری برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره دارو سنتی گفت: صرفاً زالوی طبی عرضه شده در داروخانه واجد برچسب اصالت، مورد تایید سازمان غذا و دارو برای تجویز و استعمال خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تقویم زمانی اولیه ثبت سفارش کتاب‌های درسی دانش‌آموزان در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ اعلام شد و جزئیات آن بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که هوش مصنوعی در همدلی با احساسات از انسان‌ها بهتر عمل می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: مصرف آی‌وی‌آی‌جی حدود ۳۵ درصد در کشور افزایش داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان حوزه فضایی معتقدند که اورانوس در اعماق خود مقدار زیادی متان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ادوبی اعلام کرد که روی یک مدل هوش مصنوعی مولد برای فایرفلای کار می‌کند تا نرم‌افزار پریمیر پرو را به ابزار‌های جدیدی مجهز کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است