به گزارش خبرگزاری فارس از خارگ، بهروز خواجه جمعه شب در نشست کمیسیون توسعه، عمران و خدمات شهری خارگ با متصدیان نانواییها عنوان کرد: رعایت مسائل بهداشتی از ضروریات نانواییها و واحدهای غذایی است و برای حفظ سلامت جامعه، باید نظارت بیشتری روی آنها صورت بگیرد.
این عضو شورای شهر خارگ با بیان نکاتی پیرامون مسائل بهداشتی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم رضایتمندی نسبی شهروندان از کیفیت نان، لازم است عدم استفاده از جوش شیرین در دستور کار نانواییها قرار بگیرد و با بهکارگیری راهکارهای مناسب نسبت به افزایش کیفیت نان اقدام شود.
رئیس کمیسیون توسعه، عمران و خدمات شهری خارگ بیان داشت: با توجه به عدم اختصاص آرد مناسب به نانواییهای خارگ توسط اتحادیه نانوایان بوشهر، پیگیریهای لازم در زمینه خروج نانواییهای خارگ از زیرمجموعه اتحادیه نانوایان بوشهر به جهت دریافت آرد از کارخانهها بدون واسطه انجام خواهد شد.
خواجه عنوان کرد: با توجه به تاکید ما بر رعایت مسائل بهداشتی و ضرورت آن، رستورانهای فعال در سطح جزیره خارگ، پس از هماهنگی و دعوت از رئیس اداره بهداشت و درمان جزیره، به صورت سرزده مورد بازدید قرار گرفتند و تذکرات لازم در خصوص رعایت نکات بهداشتی ارائه و فرصت یک هفتهای برای برطرف کردن نواقص و مشکلات به آنها داده شد.
5085552