فرهنگی‌هنری 16:54 - 02 مهر 1396
زیبا بروفه این روزها در سریال محرمی «هاتف» ایفای نقش می‌کند و برای ثبت صحنه‌های پایانی این سریال قرار است در کربلای معلی حضور یابد. این بازیگر در این سریال نقش یک خبرنگار را تجربه می‌کند؛ خبرنگاری که به عقیده او قهرمان قصه است.

به گزارش ایسنا؛ درباره‌ ‌حضورش در سریال «هاتف» با اعتقاد بر اینکه این سریال با وجود اینکه ۱۰ قسمت است لوکیشن‌های متعددی دارد، اظهار کرد: با وجود اینکه زمان ما برای تصویربرداری کوتاه است اما این مجموعه پرلوکیشن است. ریحانه در جایگاه خبرنگار در طول روز سکانس‌های متعددی دارد به گونه‌ای که از شش صبح بیدار می‌شود و تا دو بامداد کارهای متعددی انجام می‌دهد.

او که نقش ریحانه را در مجموعه «هاتف» در جایگاه یک خبرنگار ایفا می‌کند، اظهار کرد: اساسا ریحانه زن فعالی است. خبرنگار است، جدا از کار خبرنگاری پیگیر کارهای دیگر هم هست و هر آنچه که به وصیت‌نامه پدرش ربط پیدا می‌کند، پیگیری می‌کند. اصولا قصه سریال، قصه دنبال کردن وصیت‌نامه پدر توسط ریحانه است که به ماجراهای متعددی ورود می‌کند. به همین دلیل لوکیشن‌ها زیاد است و خستگی این بخش هم زیادتر است.

بروفه درباره‌ی نشان دادن شخصیت یک خبرنگار که منطبق با جامعه باشد و ذهنیتی خود او از خبرنگار دارد، اظهار کرد: من دوستان خبرنگار کم ندارم؛ ضمن اینکه از نظر من ‌ویژگی بارز یک خبرنگار این است که برای به دست آوردن آن چیزی که می‌خواهد از هر راهی البته راهی که درست باشد، ورود می‌کند و تا به آن چیزی که می‌خواهد نرسد، کوتاه نمی‌آید. پیگیر بودن، یکی از ویژگی‌های خبرنگار است. اینکه سعی کنی در خبری که می‌خواهی تهیه کنی، جزو اولین‌ها باشی. شخصیت ریحانه هم همین گونه است، ضمن اینکه سوژه‌هایی که دنبال می‌کند شخصا برای خودش هم مهم است؛ یعنی جدا از اینکه شغلش است اگر مسئله‌ای در اطرافش پیش بیاید واکنش نشان می‌دهد و آن را پیگیری می‌کند.

او با اشاره به ویژگی‌های شخصیت ریحانه در سریال «هاتف» یادآور شد:‌ ریحانه جدا از اینکه یک خبرنگار است، اگر مساله‌ای در خوابگاه دختران پیش بیاید، او که به عنوان یکی از آدم‌هایی است که پایه‌گذار این خانه‌ها در قصه است، پیگیر آن خانه‌ها می‌شود و برایش مهم است که چه اتفاقی می‌افتد. زندگی آدم‌ها هم برایش مهم است، به زندگی آدم‌ها و مشکلاتشان ورود پیدا می‌کند.

زیبا بروفه در پاسخ به پرسشی درباره‌ی شباهت‌های نقش ریحانه در سریال «هاتف» با سریال «ریحانه» که پیش‌تر نقش محوری آن را بر عهده داشت، اظهار کرد: وقتی تشابه اسمی را در این دو سریال دیدم، برای خودم هم تعجب‌برانگیز بود. تفاوت شخصیتم در سریال هاتف با آن شخصیت قبلی، این است که در سریال «ریحانه» این کاراکتر به دنبال مادرش بود، جست‌وجوگر بود و یک موضوع را دنبال می‌کرد. در سریال «هاتف» ریحانه چندین موضوع را با هم پیگیری می‌کند. آنجا برای رسیدن به یک چیزی تلاش می‌کنم اما اینجا برای رسیدن به خودش تلاش می‌کند. بدون اینکه بفهمیم تغییر و تحولی در شخصیت ریحانه رخ می دهد؛ یعنی آن چیزی که در قسمت‌های اول می‌بینیم با آن چیزی که در قسمت‌های آخر می‌بینیم بسیار متفاوت است. روحیه همان است، جنگ‌جو و پیگیر است. همه ماجراها را دارد اما یک قصه را دنبال نمی‌کند که به نتیجه برسد. به نوعی کشف شهود می‌کند اما خودش هم در معرض آزمایش قرار می‌گیرد. خودش هم انتخاب می‌کند که اگر قرار است شبیه بقیه باشد پس حرف‌هایی که تاکنون زده است را زیر سوال می‌برد اما اگر قرار باشد شبیه بقیه نباشد باید کل زندگی و خانواده و همه را از دست بدهد و یا همه آن‌ها را بهم بریزد که این یک انتخاب سخت برای اوست.

بروفه درباره شروع قصه «هاتف» که شخصیت او رفته رفته با فراز و فرودهایی روبه رو می‌شود، نیز یادآور شد: شروع ماجرای «هاتف» این گونه است که ریحانه فرد خیلی معتقدی نیست؛ یعنی به اعتقادات پدرش هم شک دارد اما در این پروسه قصه به فلسفه عاشورا می‌رسد به اینکه چرا پدرش چنین اعتقاداتی داشته است.

این بازیگر در پایان یادآور شد که شخصیت ریحانه در سریال «هاتف» نمایانگر یک ایدئولوژی و عقیده است که با فراز و فرودهایی در آن مواجه می‌شویم.

زیبا بروفه درباره حضورش در این سریال که سومین سریال مناسبتی‌اش محسوب می‌شود نیز گفت: این سومین سریال مناسبتی من است و قرار است در پایان سریال برای ضبط سکانس‌های پایانی روز عاشورا در کربلا حضور داشته باشیم.

سریال محرمی «هاتف» به کارگردانی داریوش یاری و تهیه‌کنندگی نعمت چگینی از اوایل مرداد ماه در دیباجی تهران کلید خورد.

فروغ فروهیده این سریال را نوشته است و پیش‌بینی می‌شود در دهه دوم ماه محرم سریال «هاتف» روی آنتن برود.

در خلاصه داستان می‌آید: در روز عاشورا، ابراهیم در کربلا بر اثر حمله قلبی می‌میرد. دخترش ریحانه پیگیر آخرین گفته ناتمام پدر می‌شود. این پیگیری ریحانه را رو در روی خانواده و زندگی زناشویی‌اش قرار می‌دهد. اما ریحانه اعتقاد دارد که عدالت نمی‌تواند در پشت در خانه آدم جا بماند... او پرده از ابهام وصیت پدر برمی‌دارد. در این روند شخصیت و ایمان خود را بازسازی کرده و بدست می‌آورد.

عوامل این سریال عبارتند از:

بازیگران: حمید گودرزی، محمد حاتمی، شهرام قائدی، محمد فیلی، کاظم بلوچی، سید مهرداد ضیایی، بهزاد خداویسی، مریم بوبانی، کمند امیرسلیمانی، مریم کاویانی، الهه حسینی و...، تهیه کننده: نعمت چگینی، کارگردان: داریوش یاری، نویسنده: فروغ فروهیده، مدیرتولید: طاهر امانی، مدیرتصویربرداری: علی لقمانی، مدیرصدابرداری: فرشید کیوانمهر، مدیرچهره پردازی: سیدجلال موسوی، طراح صحنه: حسین اسدی، طراح لباس: شیده محمودزاده، مدیربرنامه ریزی: امین پیرحیاتی، مشاور رسانه ایی: مجتبی احمدی، دستیاراول کارگردان: داود باقری، مدیر تدارکات: مرتضی کریمی، تدوینگر: علیرضا کمال پور، صداگذاری و ترکیب صدا: سیدمحمود موسوی نژاد، جلوه های ویژه: احسان فانیان، عکاس: نازلی هروی.


9435511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری عوامل برنامه تلویزیونی« به افق فلسطین » صبح امروزدر اداره کل سازمان صدا و سیما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فرهاد قائمیان گفت: در تدارک برگزاری نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام هستیم و امیدوارم هنرمندان عزیزمان در این عرصه افتخارآفرین باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پوستر ویژه به هنرمندی حسن روح‌الامین به مناسبت انتشار سروده‌ای که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آستانه عملیات علیه اسرائیل خواندند منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین تجلیل از دست اندرکاران ویژه برنامه‌های قرآنی کشور» به میزبانی فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل‌وششمین جشنواره فیلم مسکو در حالی در پایتخت روسیه در حال برگزاری است که حضور نمایندگان کشور‌های عضو گروه بریکس، جلوه متفاوتی به این رویداد بخشیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه ده‌ها نویسنده نامزد جوایز قلم آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از شرکت در این مراسم انصراف دادند، این انجمن مراسم اهدای جوایز خود را لغو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آکادمی اسکار قوانین جدیدی را اعلام کرد که بر فیلم‌ها در شاخه‌های بهترین فیلم بین‌المللی، انیمیشن، موسیقی متن و فیلمنامه‌نویسی تأثیر می‌گذارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد و مهلت ارسال آثار تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نگاهی به آمار انتشار کتاب در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که تولید کتاب نسبت به مدت مشابه بیش از ۱۵ درصد رشد داشته است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین‌نژاد گفت: موضوع شهروند - رسانه و بلاگری در فضای مجازی فراگیر شده و احساس می‌کنم طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است