علمی فناوری 00:47 - 07 شهریور 1395
عدم رعایت بهداشت شخصی، قرار گرفتن در معرض تابش شدید نور خورشید و قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب می‌تواند در ایجاد بیماری‌های پوستی تاثیر بسیاری داشته باشد.

پرویز طوسی، دکترای تخصصی پوست در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بر خلاف باور عموم تمام بیماری های پوستی مسری نیستند و تنها بیماری های پوستی عفونی و میکروبی واگیردار هستند.


 وی در ادامه افزود: تب خال، زگیل، بیماری های ویروسی از جمله سرخک و آبله، بیماری های میکروبی نظیر زرد زخم،کورک ،زخم یا عفونت های پوستی و قارچ ها از جمله بیماری های مسری پوستی محسوب می‌شوند.


این دکترای تخصصی پوست در خصوص بیماری های غیر واگیر دار تصریح کرد: برخلاف باور عموم بیماری های پوستی نظیر اگزما، آکنه و سرطان های پوستی قابل سرایت نیستند.


طوسی در خصوص تاثیر شرایط محیطی در ایجاد و سرایت بیماری های واگیردار پوستی ابراز داشت: در مناطق دارای آب و هوای گرم و مرطوب، بیماری های میکروبی و عفونی مثل زرد زخم و قارچ بیشتر دیده می شود. همچنین در این شرایط آب و هوایی سرعت انتقال ویروس‌ها افزایش می‌یابد.


وی با اشاره به عوامل انتقال بیماری های واگیردار اظهار داشت: رعایت نکردن بهداشت، دست دادن، روبوسی و استفاده از وسایل شخصی مشترک از جمله راه های انتقال بیماری های پوستی به شمار می‌آیند. همچنین بیماری هایی مثل تبخال به دلیل آلوده شدن بزاق از طریق عطسه، سرفه و صحبت کردن به افراد سرایت می‌کنند. درمان به موقع بیماری‌های قارچی و میکروبی در از بین بردن عامل واگیر نقش بسزایی دارد.


دکترای تخصصی پوست با تاکید بر اینکه خشکی پوست می تواند با اگزما همراه شود؛ تصریح کرد: در بیماران مبتلا به اگزما باید موضع هر روز با آب و صابون پاکسازی و از پمادهای مرطوب کننده استفاده شود. رعایت بهداشت پوست، حمام به اندازه و نه بیش از حد و استفاده از کرم‌های مرطوب‌کننده می تواند در تسریع بهبود اگزوما نقش بسزایی داشته باشد.
 
وی با تاکید بر اینکه تابش مستقیم و شدید نور خورشید  عامل اصلی خیلی از سرطان هاست بیان کرد: آفتاب سوختگی شدید، تاول های ناشی از آن و همچنین سوختگی در استخرها باعث ایجاد سرطان های پوست می شود .


طوسی در خصوص خال های مشکوک به سرطان ابراز داشت:  تغییر رنگ و شکل خال های بدون درد و یا همراه درد از نشانه های سرطانی بودن آن است.


انتهای پیام/

8124130
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت برنامه جامعی را برای ارتقای سواد سلامت افراد تهیه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیموری سنگانی گفت: به محض بروز مشکلات گفتار، زبان و بلع در هر سنی، مراجعه سریع به مراکز درمانی و توانبخشی می‌تواند در درمان موثر باشد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که به‌خوبی ثابت شده که فشار خون بالا و دیابت از عوامل خطر حمله قلبی هستند، کارشناسان می‌گویند علائم مشخصی وجود دارد که در روز‌ها و هفته‌های قبل از حمله قلبی رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذا‌ها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر فاش‌شده منتسب به پیکسل ۹ پرو، از تخت‌شدن لبه‌های این گوشی حکایت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است