علمی فناوری 11:54 - 05 اسفند 1395
رئیس دانشگاه امیرکبیر خبر داد
رئیس دانشگاه امیرکبیر با تأکید بر اینکه طی دو سال گذشته ۱۳ درصد ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه افزایش پیدا کرد، گفت: با وجود تلاش‌هایی که در حوزه خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر انجام شد اما همچنان به استانداردهای لازم دست نیافته‌ایم و لازم است بخش‌های غیردولتی توجه ویژه‌ای در این حوزه داشته باشند.

افزایش ۱۳ درصدی ظرفیت خوابگاهی دانشگاه امیرکبیر

به گزارش ایسنا، دکتر معتمدی در افتتاحیه خوابگاه دخترانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که امروز برگزار شد این دانشگاه را یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور توصیف کرد و افزود:  دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی توانسته جایگاه مناسبی را در کشور به دست بیاورد و در رتبه‌بندی‌های داخلی نیز جزو دانشگاه‌های اول و دوم برتر باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: براساس برنامه‌ راهبردی تدوین شده در دانشگاه قرار بر این است که دانشگاه صنعتی امیرکبیر جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار بگیرد که البته دستیابی به این جایگاه نیازمند برنامه‌ریزی و پشتوانه قوی است که البته طی چند سال اخیر در این راستا حرکت کرده‌ایم.

دکتر معتمدی خاطر نشان کرد: یقینا نمی‌شود دانشگاه برتر و معتبر دنیا باشیم ولی خوابگاه‌ها استاندارد نباشند چرا که دستیابی به جایگاه برتر علمی و آموزشی باید در همه ابعاد به پیشرفت و توسعه رسید و متوازن‌سازی به طور یکسال در این ابعاد اتفاق می‌افتد.

وی تأکید کرد: متأسفانه دانشگاه امیرکبیر از لحاظ خوابگاه و فضای فیزیکی مشکلات زیادی دارد و هنوز ما نتوانستیم استانداردهای لازم را در این زمینه به دست بیاوریم چرا که به دلیل قرار گرفتن در وسط بافت شهری امکان توسعه فیزیکی وجود ندارد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر بهترین استعدادهای کشور را در حوزه آموزشی، پژوهشی و... جذب می‌کند. اگر در زمینه خوابگاه‌ها و استانداردسازی آن نتواند عدالت را رعایت کند بنابراین در دستیابی به اهداف خود موفق نخواهیم شد.

دکتر معتمدی خاطر نشان کرد: وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر به گونه‌ای است که اگر بخواهیم ظرفیت استاندارد در خوابگاه‌ها رعایت شوند باید به عده زیادی از دانشجویان خوابگاه اختصاص ندهیم که البته این راهکار نیز به دلیل اینکه بسیاری از دانشجویان از شهرستان در این دانشگاه حضور دارند امکان پذیر نیست.

رئیس دانشگاه امیرکبیر خاطر نشان کرد: در حال حاضر حدود ۱۰ تا ۱۲ نفر دانشجو در هر اتاق یا سالن خوابگاهی اقامت دارند که این وضعیت در مسائل رفاهی و تحصیلی دانشجویان اثرگذار خواهد شد.

او در پایان با تأکید بر اینکه طی دو سال گذشته ۱۲ تا ۱۳ درصد ظرفیت خوابگاهی این دانشگاه افزایش پیدا کرد، گفت: اگر بخواهیم در این حوزه به استانداردهای لازم برسیم بودجه‌های دولتی کفاف نمی‌دهد بنابراین باید علاوه بر استفاده از اعتبارات داخلی دانشگاه از بخش‌های غیردولتی و خصوصی نظیر خیرین نیز کمک بگیریم و من معتقد هستم اگر خیران با وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه‌ها آشنا باشند سرمایه‌گذاری در این حوزه در اولویت‌ برنامه‌های خود قرار خواهند داد.

انتهای پیام


8847122
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت برنامه جامعی را برای ارتقای سواد سلامت افراد تهیه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تیموری سنگانی گفت: به محض بروز مشکلات گفتار، زبان و بلع در هر سنی، مراجعه سریع به مراکز درمانی و توانبخشی می‌تواند در درمان موثر باشد. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که به‌خوبی ثابت شده که فشار خون بالا و دیابت از عوامل خطر حمله قلبی هستند، کارشناسان می‌گویند علائم مشخصی وجود دارد که در روز‌ها و هفته‌های قبل از حمله قلبی رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذا‌ها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر فاش‌شده منتسب به پیکسل ۹ پرو، از تخت‌شدن لبه‌های این گوشی حکایت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است