علمی فناوری 18:49 - 21 تیر 1399
رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست مجازی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اعلام کرد
رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست مجازی روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور اظهار کرد: حدود ۲۰۰ هزار ظرفیت خوابگاهی به جز خوابگاه های خودگردان داریم که از این میان در بهترین شرایط ، حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت یعنی معادل ۱۰۰ هزار نفر در این دوره قابل استفاده است که می تواند به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی اختصاص یابد.

حداکثر از۵۰درصد ظرفیت خوابگاه ها در ترم آینده می‌توانیم استفاده کنیم

به گزارش ایسنا، در این نشست مجازی که صبح امروز، شنبه، ۲۱ تیرماه ۱۳۹۹ با حضوردکتر منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری، معاونان وزارتخانه و روسای دانشگاه های سراسر کشور به صورت وبینار، در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم و با موضوع بررسی وضعیت آموزش عالی در سال پیش رو برگزار شد، دکترمجتبی صدیقی با اشاره به تجربیات و چالش‌های نیمسال تحصیلی گذشته اظهار کرد: از جمله دستاورهای نیم سال تحصیلی گذشته می توان به ایجاد پتانسیل ذی قیمت زیرساخت آموزش مجازی اشاره کرد.

وی افزود: ارزیابی ها و آزمون‌ها، عدم ارائه واحدهای عملی، حذف ترم توسط تعدادی از دانشجویان به ویژه در تحصیلات تکمیلی، مشکلات خوابگاه های غیردولتی و خودگردان، بازگشت دانشجویان خارجی به کشورهایشان و کاهش منابع مالی و درآمدها به ویژه در موسسات غیردولتی از جمله مشکلات و چالش ها بودند که در ترم گذشته با آنها مواجه بودیم.

صدیقی با بیان اینکه در شرایط فعلی به تحرک بیشتر دانشگاه‌ها نیازمندیم، افزود: درازمدت بودن حضور ویروس کرونا، ضرورت برنامه ریزی طولانی را ایجاب می کند تا از احتمال افت دستاوردهای علمی و پژوهشی جلوگیری کنیم لذا استفاده از ایام تابستان برای برنامه ریزی در سناریوهای مختلف با توجه به روند شیوع ویروس و محدودیت‌های حضور فیزیکی و رعایت موارد بهداشتی و ظرفیت خوابگاهی ضروری است.

معاون وزیر علوم درباره امکان های پیش روی آموزش عالی گفت: آنالیز دقیق ظرفیت‌های قابل استفاده خوابگاهها در هر دانشگاه با توجه به معماری هر خوابگاه و فضاهای مشترک آن متناسب با دستورالعملهای بهداشتی باید انجام شود. استفاده چرخشی و غیر ثابت از ظرفیت خوابگاه، و حل مشکلات اتاق‌های خالی نشده با همکاری دانشجویان برای نیمسال تحصیلی آینده لازم است.

صدیقی در ادامه با اشاره به برنامه های پیشنهادی در مقاطع مختلف گفت: در مقطع کارشناسی و در بخش دروس تئوری برای دانشجویان موجود، پیشنهاد ما برگزاری غیر حضوری کلاس ها است. برای دروس عملی و آزمایشگاهی نیز میتوان از تقسیم ترم به بازه‌های چند هفته‌ای و ارائه متمرکز واحدهای عملی برای چند دسته از دانشجویان و میهمانی برای این واحدها در دانشگاه‌های محل سکونت دانشجو را برنامه ریزی کرد و استفاده از سیستم مجازی برای ارائه بخشی از واحدهای عملی متناسب با تجربیات جهانی می تواند مد نظر قرار گیرد. در مقطع تحصیلات تکمیلی نیز ترکیب آموزش های حضوری و غیر حضوری مورد نظر خواهد بود.

وی در خصوص دانشجویان خارجی نیز اظهار کرد: دانشجویان خارجی به دو دسته جدید الورود و شاغل به تحصیل تقسیم می شوند. در زمینه دانشجویان جدید الورود، برخی از آنها نیازی به گذراندن دوره آموزش زبان فارسی ندارند، برای آن دسته که به این آموزش نیاز دارند نیز باید با رعایت کلیه مراحل مرسوم، در مراکز منتخب آموزش زبان فارسی، نسبت به آموزش به غیر فارسی زبانان به وسیله آموزش مجازی اقدام شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دکتر صدیقی در پایان سخنان خود گفت: همچنین پیشنهاد ما پیش بینی تعداد واحدهای محدود مجازی برای دانشجویان جدیدالورود با توجه به تاخیر در معرفی و تلاش برای حضور آنها حتی برای مدتی کوتاه جهت آشنایی با دانشگاه است. در خصوص تغذیه دانشجویی هم مواردی همچون ارائه سرویس به خوابگاه ها در ظروف دربسته و استفاده از رستوران های مکمل و سایر رستورانها با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی پیشنهاد می شود.

انتهای پیام


10613617
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است