علمی فناوری 17:15 - 02 آذر 1393
نانوویریسیدیز ایده جدیدی برای ساخت داروی ضد ابولا ارائه کرده است. این شرکت موفق به ساخت لیگندهایی شده که به راحتی ویروس را به دام می‌اندازد. براساس این راهبرد، داروی nanoviricide® که توسط این شرکت ساخته شده در حال طی مراحل آزمایشی خود است.

دارویی برای مقابله با ابولا



به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا، نانوویریسیدیز یک شرکت نانودارویی است که روی توسعه نانوداروهای ضدویروسی فعالیت می‌کند. این شرکت اخیراً پیشرفت‌هایی در برنامه تولید داروی ضد ابولا داشته است به طوری که موفق به تولید چندین داروی پیشنهادی برای مبارزه با این بیماری شده است که باید مورد آزمایش قرار گیرند.

 



ایوژن سیمور مدیرعامل این شرکت، اطلاعات جدیدی درباره برنامه تولید دارو ضد ابولا منتشر کرده است. این اطلاعات در کنفرانسی در نیویورک و در راستای شیوع ابولا در آفریقا منتشر شده است. سیمورد مشکلات موجود در مسیر کنترل بیماری ابولا را تشریح کرد. او تجربیات متعددی از حضور در مناطقی که این بیماری شیوع یافته دارد. سیمور پیش از این روی بیماری ایدز در آفریقا، شرق اروپا و آسیا کار کرده بود.

 

این شرکت اخیراً داروهای منتخبی برای مبارزه با ابولا ارائه کرده که آزمایش‌های حیوانی آن زیر نظر مؤسسه تحقیقات پزشکی ارتش آمریکا انجام شده است. نانوویریسیدیز اعلام کرد که برنامه ساخت داروی ضد ایبولای خود را با توجه به گسترش این بیماری در جهان تسریع کرده است.

 

یکی از این داروها، نانوویریسیدیز، nanoviricide® است که از دو بخش مختلف تشکیل شده که به یکدیگر متصل هستند: بخش اول یک لیگند متصل شونده به دارو بوده که از روی گیرنده‌های سلول میزبان که ویروس به آنها متصل می‌شود تقلید شده است. بخش دوم نیز یک زنجیره پلیمری بوده که شباهت زیادی به سطح سلول‌های میزبان دارد که ویروس به آن‌ها متصل می‌شود.

 

 

اخیراً پیشرفت‌های زیادی در نمایان شدن اهمیت گیرنده‌های سطح سلول و فاکتورهایی که ویروس از آن‌ها برای اتصال به سلول استفاده می‌کند، انجام شده است. با درک این مکانیسم‌ها، این شرکت موفق به طراحی مجدد لیگندهای ضدابولا شده است.

 

دانیل دیوان از مدیران شرکت نانوویریسیدیز می‌گوید: «ما معتقدیم که لیگندهای ضدابولا باید روی داروهای قدیمی منتخب ضدابولا قرار گیرند. با این راهبرد، ویروس ابولا قادر به فرار کردن نخواهد بود حتی اگر از جهش‌های سریع برای این کار استفاده کند زیرا ما از لیگندهایی برای به دام انداختن آن‌ها استفاده می‌کنیم که این ویروس به آن‌ها برای اتصال به سلول نیاز دارد.»

 

2019


5251739
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار هوش مصنوعی متا (Meta AI) که سپتامبر سال گذشته معرفی شده بود، حالا به‌طور رسمی به تمام پلتفرم‌های این شرکت اضافه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی باعث ایجاد عدالت آموزشی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن فیزیوتراپی کشور گفت: در سطح کشور ۴۰۰ فارغ التحصیل دکترای تخصصی فیزیوتراپی داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: کود‌های بیولوژیک را می‌توان به صورت مستقیم و یا مخلوط با بقایای گیاه مزرعه مصرف کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» این سیاه‌چاله ستاره‌ای کشف‌شده که «گایا BH۳» نام دارد، در فاصله ۲۰۰۰ سال نوری از زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه‌ آزمایشی مرورگر ویوالدی برای ویندوز مبتنی‌ بر آرم منتشر شد در حالی که مدتی قبل شاهد انتشار کروم برای این پلتفرم بودیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان آنچه را که به‌عنوان «خون‌آشام باکتریایی» توصیف می‌کنند، کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فضانوردان قرار است تلسکوپ «نایسر» ناسا را طی یک پیاده‌روی فضایی در اواخر سال جاری تعمیر کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فعلی سازمان سنجش گفت: رئیس جدید سازمان سنجش بعد از نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ معرفی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشی‌های ردمی 13 5G و پوکو M7 پرو 5G محصولات اقتصادی جدید شیائومی هستند که احتمالاً با تغییرات جزئی نسبت به گذشته از راه می‌رسند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است