استانی 10:47 - 18 خرداد 1399
سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان:
ایسنا/اصفهان سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان با اشاره به پیک مصرف ۱۰۹۳ مگاواتی اصفهان در روز ۱۳ خرداد ماه، گفت: اگر شرایط نرمال همیشگی باشد و تغییری در حوزه تولید و میزان مصرف ایجاد نشود با مدیریت مصرف می توان از پیک تابستان بدون خاموشی عبور کرد.

با مدیریت مصرف بدون خاموشی از پیک تابستان عبور می‌کنیم

محمدعلی علی‌اکبری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش مصرف برق اصفهان طی هفته گذشته، اظهار کرد: ساعت ۱۳ بعدازظهر ۱۳ خرداد پیک مصرف برق اصفهان به ۱۰۹۳ مگاوات رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۸۸۲ مگاوات بود، ۲۳.۸ درصد رشد مصرف داشته ایم.

وی با اشاره به دلایل رشد مصرف، گفت: در روز ۱۳ خرداد ماه، کمینه دمای هوای اصفهان با افزایش ۸ درجه اختلاف از ۱۱ درجه سال گذشته، امسال به ۱۹ درجه رسید، همچنین بیشینه دمای هوای اصفهان با ۶ درجه اختلاف از ۳۰ درجه سال گذشته، امسال به ۳۶ درجه افزایش یافت.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان تاکید کرد: این افزایش دما و به دنبال آن استفاده از وسایل سرمایشی و رعایت نکردن نکات مدیریت مصرف موجب پیک زودهنگام مصرف برق در این  برهه از زمان شد.

وی همچنین یادآور شد: در ساعت ۱۵ بعدازظهر ۱۳ خرداد ماه، بیشترین رشد بار لحظه ای با ۲۶.۷ درصد رشد از ۸۴۰ مگاوات، امسال به ۱۰۶۵ مگاوات رسید.

علی اکبری با بیان اینکه با وجود رشد بار برق، اصفهان در این تاریخ خاموشی نداشت، اظهار کرد: در این تاریخ پیک مصرف برق کشور به ۵۳ هزار مگاوات رسید که این رکورد به طور معمول در تیرماه اتفاق می افتد.

وی با تاکید بر اینکه امسال در صورت همراهی مردم بعید است خاموشی داشته باشیم، گفت: این میزان مصرف بدون اجرای طرح های پیک‌سایی شرکت برق ثبت شد، البته از روز گذشته طرح های پیک سایی تابستان در اصفهان آغاز شد.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان تصریح کرد: با اجرای طرح های پیک سایی و همکاری کشاورزان، صنعت، ادارات دولتی، مجموعه های تجاری و ... تا حدودی می توان میزان افزایش برق را مدیریت و کنترل کرد.

وی افزود: اگر شرایط نرمال همیشگی باشد و اتفاق خاصی در حوزه تولید و میزان مصرف برق ایجاد نشود با مدیریت مصرف می توان از پیک تابستان بدون خاموشی عبور کنیم.

علی اکبری درباره تاثیر کاهش بارش ها و کم آبی در تولید نیروگاه های برق آبی، توضیح داد: نیروگاه های برق آبی بیشتر در مواقع بحرانی پیک وارد مدار می شوند، چراکه توان تولید آنها محدود و کم است مگر نیروگاه های برق آبی سد دز و کرخه که میزان تولید برق آن قابل توجه و تنها برای تامین برق خوزستان مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه نیروگاه های برق آبی از نظر میزان تولید برق سهم کمتری در کشور دارند، اظهار کرد: از ظرفیت تولید ۸۵ هزار مگاواتی نیروگاه های کشور، حدود ۱۲ هزار مگاوات و کمتر از ۲۰ درصد مربوط به نیروگاه های برق آبی و بقیه مربوط به نیروگاه های سیکل ترکیبی، حرارتی و ... است.

سخنگوی شرکت برق توزیع شهرستان اصفهان با اشاره به میزان پایین نزولات آسمانی در اصفهان و ذخیره کم سد زاینده رود، گفت: اصفهان در عمل به دلیل ذخیره پایین سد نمی تواند از نیروگاه زاینده رود استفاده کند، البته تولید نیروگاه زاینده رود حدود ۳۶ تا ۴۰ مگاوات است و سهم ناچیزی در توزیع برق اصفهان دارد.

وی یادآور شد: پیشتر در زمان پیک از ظرفیت سد زاینده رود استفاده می شد که اکنون نمی توان در زمان پیک از آن بهره برد.

علی اکبری با بیان اینکه در حال حاضر توان تولید نیروگاه های کشور جوابگوی ۶۰ هزار مگاوات مصرف برق کشور است، مگر اینکه میزان مصرف برق کشور از تولید آن پیشی بگیرد، گفت: مطابق پیش بینی ها این اتفاق نخواهد افتاد و در صورت مدیریت مصرف در عمل امسال با مشکل خاموشی برق مواجه نخواهیم شد.

انتهای پیام


10563571
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است