علمی فناوری 15:24 - 23 اسفند 1396
وزیر علوم در دیدار با نمایندگان تشکل‌های مستقل دانشجویی:
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با نمایندگان اعضای تشکل‌های مستقل دانشجویی گفت: باید همه تلاش کنیم تا در دانشگاه‌ها فضایی آرام و با نشاط به وجود آید و گفتمان منطقی در این فضا حاکم شود.

باید گفتمان منطقی در فضای دانشگاهی حاکم شود

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی، در خصوص نحوه فعالیت تشکل های دانشجویی اظهار داشت: نحوه فعالیت تشکل های دانشجویی بر اساس آیین نامه و مصوبه ای است که در همان قالب، دانشگاه ها باید مجوز فعالیت به این تشکل ها بدهند و همچنین بر اساس مصوبات مربوطه، بر فعالیت های این عزیزان باید نظارت منطقی صورت گیرد.

وزیر علوم با بیان اینکه "هیات های نظارت برای ارائه مجوز به تشکل های دانشجویی باید حداقل های ضروری قانونی برای هر تشکل را رعایت کنند"، اظهار داشت: در اداره امور دانشگاه ها، فصل الخطاب قانون بوده و وظیفه ما نظارت بر یکسان سازی و عدم تبعیض در انجام امور است. از این رو، مسئولان دانشگاه ها در فضاهای دانشجویی باید حداکثر همراهی و حداقل سخت گیری را در پیش گیرند تا بتوانیم در چارچوب قوانین، پاسخگوی فعالیت های انجام شده در دانشگاه ها باشیم.

دکتر غلامی با بیان اینکه "تشکیل اتحادیه های دانشجویی باید بر اساس آیین نامه های مربوطه انجام شود"، تاکید کرد: تبعیض در ارائه امکانات به تشکل های دانشجویی یک تصورذهنی نادرست و شان و جایگاه رئیس و معاونان دانشگاه ها از تبعیضِ دانسته و تعمدی در این خصوص به دور است و برای اجرای برنامه های تشکل ها هم باید فرصت بحث و استدلال به دانشجویان داده شود و دلایل مخالفت با اجرای برنامه ها به صورت مستدل از طرف مسئولان به آنان گفته شود.

وی افزود: در نشست معاونان فرهنگی و دانشجویی هم گفتم که ما دانشجویان را فرزندان خود می دانیم؛ اینها می آیند و می روند و این وظیفه ماست که برای آنها ظرفیت ها و بسترهای مناسب برای فعالیت ایجاد کنیم.

وزیرعلوم در ادامه گفت: با وجود همه کمبودهای موجود، براین باورم دانشجویان ما بعد از فارغ التحصیلی و خروج از دانشگاه، جزو نیروهای خوب و قابل قبول انقلاب و نظام هستند و کارهای آنان در زمره ظرفیت های اصلی نظام است.

وی افزود: در مراسم ۱۶ آذر امسال تمام تلاش ما این بود که دانشجویان نگران لغو برنامه های خود نباشند و در دانشگاه ها هر برنامه ای که با تصویب مسئولان دانشگاهی صورت گیرد، اجرا شود که بیش از ۱۲۰۰ برنامه با نظر تشکل ها در دانشگاه ها هم برگزار شد و حتی در صحبتی که با رئیس جمهوری داشتم، ایشان نیز از برنامه های اجرا شده در ۱۶ آذر امسال در دانشگاه ها راضی بودند.

وزیر علوم با اشاره به نامه ای که به همه دانشگاه ها برای مشاوره و حمایت های حقوقی از فعالیت های دانشگاهیان اعم از استاد، دانشجو و کارمند در داخل دانشگاه ها ارسال شده است، گفت: اگربه طور مثال دانشجویی تخلفی انجام دهد که آثارش به بیرون از دانشگاه مرتبط باشد، با مشکل مواجه می شویم و دانشجویان عزیز باید با رعایت قوانین و مقررات کشور، مسائل شان را با مسئولان دانشگاه در میان بگذارند تا دچار مشکل نشوند.

دکتر غلامی در پایان با بیان اینکه، با تداوم دولت تدبیر و امید، دولت دوازدهم با صداقت تمام فعالیت می کند و سنگینی کارها به دلیل اجرای کارهای باقی مانده از دوران گذشته است، گفت: دانشجویان نباید در سایه گروه ها و احزاب سیاسی قرار گیرند، در خصوص رسیدگی به مسائل دانشجویان، به همه مسئولان نظارتی در دانشگاه ها ابلاغ شده است که اگر دانشجویی در داخل دانشگاه تخلفی انجام داد، نهادهای بیرون از دانشگاه حق دخالت در این امور ندارند، ولی اگر دانشجویی در سطح جامعه تخلف کرد به عنوان یک شهروند تخلف وی را نمی توان نادیده گرفت و اغلب دانشجویانی که در مسائل اخیر بازداشت شده بودند، به لحاظ تخلفات خارج از دانشگاه بوده است.

در این دیدار نمایندگان تشکل های مستقل دانشجویی نظرات و دیدگاه های خود را با وزیر علوم در میان گذاشتند که از جمله محورهای مهم این اظهارات می توان به "لزوم تقویت ارتباط مسئولان دانشگاه ها با تشکل های دانشجویی"، "ضرورت حفظ استقلال دانشگاه ها"، "تفاوت قائل نشدن و نبود تبعیض در ارائه امکانات به تشکل ها"، "تخصیص به موقع بودجه تشکل ها و... اشاره کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این دیدار با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی و فضل الله ایرجی کجوری، مدیرکل پشتیبانی امورفرهنگی واجتماعی وزارت علوم برگزار شد.

انتهای پیام


9714663
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است