علمی فناوری 16:17 - 04 تیر 1397
دانشمندان انگلیسی، پچ جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند شیوه‌های درمان زخم‌های دهانی را بهبود بخشد.

ابداع نوعی پچ برای درمان زخم‌های داخل دهان

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، ممکن است شیوه درمان زخم‌های دردناک داخل دهان، با یک پچ جدید که مانند چسب زخم عمل می‌کند، متحول شود.

دانشمندان دانشکده دندانپزشکی "دانشگاه شفیلد"(University of Sheffield) در انگلستان با همکاری شرکت "درم‌تریت آ/اس"(Dermtreat A/S)، با به کار بردن پلیمرهایی که قابلیت چسبیدن به سطوح مرطوب را دارند، یک پچ منحصربه‌فرد ابداع کرده‌اند.

این پچ، برای درمان زخم‌ها و آسیب‌های دهان، از استروئیدها استفاده می‌کند و با ایجاد یک مانع محافظتی در اطراف ناحیه مورد نظر، فرآیند درمان را انجام می‌دهد. استفاده از این پچ، یک درمان غیرمنتظره برای درمان بیماری‌های دهانی است که زخم‌های دردناکی ایجاد می‌کنند.

تاکنون، زخم‌های دهان با استفاده از کرم و شوینده دهان درمان شده‌اند اما این درمان‌ها، علاوه بر ناحیه مورد نظر، دیگر قسمت‌های دهان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهند.

دکتر "کریگ مرداک"(Craig Murdoch)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: شرایط التهابی مزمن که زخم‌های فرسایشی و دردناک ایجاد می‌کنند، تاثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی دارند. درمان‌های کنونی، از استروئیدهای موجود در دهان‌شویه و کرم بهره می‌برند اما به خاطر کافی نبون دفعات تماس دارو با زخم، اغلب بی‌تاثیر هستند. این پچ، مانند یک چسب زخم عمل می‌کند و به این ترتیب، علاوه بر ایجاد یک مانع محافظتی، در هدف قرار دادن مستقیم زخم، تاثیر بسزایی دارد. بیمارانی که به طور آزمایشی، این پچ جدید را به کار برده‌اند، معتقدند استفاده از آن بسیار ساده و عملکرد آن، بسیار کارآمد است.

"جنز هانسن"(Jens Hansen)، مدیر شرکت "درم‌تریت آ/اس" گفت: همکاری با دانشگاه شفیلد، بدون شک به استفاده از این ابداع در درمان‌های بالینی منجر خواهد شد. شرکت ما مصمم است که به زودی تاییدیه ثبت این پچ را بگیرد و آن را برای استفاده‌های بالینی در دسترس مردم و پزشکان قرار دهد. ما امیدواریم این همکاری ادامه پیدا کند و به کاربردهای بالینی جدیدتری برای این پچ منجر شود.

یافته‌های این پژوهش، در مجله " Biomaterials" به چاپ رسید.

انتهای پیام


9822401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه جدید Grok از ۱۲۸ هزار توکن پشتیبانی می‌کند و عملکردش به GPT-4 نزدیک‌تر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیدارشدن از خواب با دست‌های سفت یک مشکل نسبتا شایع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌زودی با یک قابلیت جدید می‌توانید میزان رم مصرفی مرورگر مایکروسافت اج را محدود کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین‌بار فیلمی از ربات انسان‌نما Unitree که بدون عملگرهای هیدرولیک پشتک می‌زند را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش یک دانشجوی ایرانی در پردیس‌ها‌ی بین المللی به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی که در «دانشگاه لستر» ابداع شده است، در آزمایش‌ها توانست ضربان قلب نشان‌دهنده آریتمی بطنی را با موفقیت تشخیص دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است