سید ذاکر ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه در ماه رمضان سال گذشته شاهد فروش حلیم توسط افراد بیتجربه و غیر از صنف خود بودیم که موجب ایجاد مشکلاتی از قبیل تداخل صنفی شد.
وی با اشاره به اینکه فروش حلیم توسط افراد بیتجربه و در مکانهایی غیربهداشتی خطرناک است، افزود: تداخل صنفی به این معنا است که افرادی بدون تجربه و غیر از رستورانها به فروش حلیم بپردازند.
ابراهیمی در پاسخ به این سئوال که امسال برای رفع این مشکل چه اقداماتی انجام دادهاید، تصریح کرد: این اتحادیه از 20 روز مانده به ماه مبارک رمضان با اداره بهداشت، اماکن و مجمع امور صنفی هماهنگ کرده است که هم بر تعداد بازرسهای سازمان بیافزاییم و هم طی اعلامیهای در روزنامه، اجازه پخت حلیم تنها به حلیمپزها داده شود.
این فعال صنفی با اشاره به اینکه ما بر روی منحصر کردن پخت هلیم به اتحادیه خود حساسیتی نداریم، خاطرنشان کرد: برای افرادی که در صنف ما فعالیت میکنند کلاسهایی در خصوص آموزش هلیمپزی برگزار کردهایم.
ابراهیمی، تداخل شغلی را مختص این اتحادیه ندانست و افزود: متاسفانه این موارد در بسیاری از واحدهای صنفی مشاهده میشود که در برخی مواقع باعث بروز مشکلات میگردد.
وی همچنین با بیان اینکه امسال افزایش قیمتی را نداریم، گفت: قیمت هر کیلوگرم هلیم همچون سال گذشته هفتهزار تومان است.
انتهای پیام