علمی فناوری 04:26 - 02 فروردین 1397
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی مطرح کرد؛
رئیس دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر تعطیلی مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی، گفت: شاید علت عمده این تصمیم انسجام‌بخشی بیشتر به آموزش‌هایی باشد که در حوزه وزارت علوم به صورت کلی تعریف می‌شود.

انسجام‌بخشی آموزش‌های وزارت علوم، علت واگذاری مراکز علمی کاربردی دولتی

دکتر محمدجواد سلجوقی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: حکم رئیس جمهور در خصوص تعطیلی مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی تصمیمی است که در شورای عالی اداری مرکب از مدیران ارشد کشور گرفته شده و طبیعتا ضرورتی احساس شده که در این رابطه  که چنین تصمیمی گرفته شده است و باید منتظر بمانیم که اجرای آن به چه صورت خواهد بود تا تعریف‌هایی که از دستگاه‌های اجرایی و دولتی می‌شود، مشخص شود.

وی ادامه داد: شاید علت عمده این تصمیم ریاست جمهوری انسجام‌بخشی بیشتر به آموزش‌هایی باشد که در حوزه وزارت علوم به صورت کلی تعریف می‌شود، زیرا وزارت علوم متولی آموزش عالی در کشور است و طبیعتا باید تنها آن، نظارت و برنامه‌ریزی لازم دراین زمینه را داشته باشد.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بنا بر دستور این بخش‌نامه مراکز علمی و کاربردی وابسته دستگاه‌های دولتی حذف نخواهند شد بلکه به بخش خصوصی با مکانیزم که هم دستگاه‌های اجرایی و هم وزارت علوم برای خود پیش‌بینی خواهند کرد، انتقال مالکیت خواهند داد.

فعالیت 28 مرکز علمی کاربردی وابسته به نهادهای دولتی در استان

سلجوقی با اعلام اینکه 28 مرکز علمی کاربردی وابسته به نهادهای دولتی در خراسان رضوی فعالیت می‌کنند، اضافه کرد: اگر حتی مراکز علمی و کاربردی وابسته دستگاه‌های دولتی حذف شوند باز هم دانشگاه جامع علمی و کاربردی ظرفیت خالی برای پذیرش دانشجو را دارد.

وی یادآور شد: هنوز نمی‌توان خیلی سریع در مورد پیامدها و اثرات واگذاری مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی نظر داد، اما طبیعتا پیش از چنین تصمیمی در خصوص اثرات آن تفکر و مطالعات لازم صورت گرفته است. 

انتهای پیام


9722401
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است