گوناگون 00:37 - 23 اسفند 1396
این خوراک مرغ خوشمزه و مقوی به راحتی و تنها با ۵ ماده غذایی تهیه می شود.

ترکیب سس پستو و آلفردو طعم جالب و هیجان انگیزی به خوراک مرغ می دهد. مرغ هم تفت داده می شود و هم در فر قرار داده می شود. با اضافه کردن بیکن روی سس، خوراک مرغ شما آماده سرو می شود.
 



    مواد لازم:


        ژامبون بیکن (ترجیحاً ۹۰%) ۳ ورقه

        فلفل دلمه ای خرد شده ۱ پیمانه

        سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد

        پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری

        سس پستو ۲۰۰ گرم

        سس آلفردو ۴۰۰ گرم

 
خوراک مرغ با ۵ ماده غذایی

 طرز تهیه:
 
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در یک ماهیتابه چرب شده، بیکن را به مدت ۳-۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا برشته شود. سپس بیکن را از ماهیتابه خارج کنید و چربی اضافه آن را با حوله یا دستمال بگیرید.


فلفل دلمه ای را به مدت یکی دو دقیقه در روغن باقی مانده ی بیکن سرخ کنید. سپس آن را در یک کاسه بریزید.



روی سینه مرغ ها فلفل بپاشید و آنها را در همان ماهیتابه قبلی روی حرارت متوسط به مدت ۲ تا ۴ دقیقه بپزید. هر طرف که شروع به قهوه ای شدن کرد مرغ را بچرخانید. سپس سینه های مرغ را در یک ظرف مناسب فر با ابعاد حدودی ۲۰×۲۵ سانتیمتر قرار دهید.



در یک کاسه با ابعاد متوسط، فلفل دلمه ای، سس پستو و آلفردو را مخلوط کنید. سس تهیه شده را روی مرغ ها بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.

 

ظرف را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که مایع قل بزند و مرغ کاملاً پخته شود. پس از برداشتن فویل، روی مرغ را با بیکن تزییک کنید و خوراک مرغ را سرو نمایید.

 


نکته:
 
می توانید این خوراک مرغ را همراه با برنج یا نان میل بفرمایید. همچنین می توانید از یک سالاد سبزیجات تازه و خوشمزه به عنوان مکمل آن استفاده کنید.


9713665
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است