گوناگون 01:35 - 19 بهمن 1394
همراه این غذا میتوانید سالاد سبزیجات نوش جان کنید. لایه ی بالایی این غذا باید پنیر باشد.

سوفله مرغ و سیب زمینی

 

مواد لازم:

گوشت مرغ (خرد شده): 500 گرم

پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد بزرگ

هویج (ریز خرد شده): 1 عدد بزرگ

آرد: 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

قرص سوپ (طعم سبزیجات): 1 عدد

آب: 300 میلی لیتر

کاکوتی (خرد شده): مقدار دلخواه

سیب زمینی: 1500 گرم

پنیر گودا (رنده شده): 75 گرم

نمک و فلفل سیاه نیمکوب: مقدار دلخواه

 

طرز تهیه:

فر را روی 200 درجه ی سانتیگراد روشن کنید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته، آب پز کنید. سپس له کرده و با مقداری کره، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. گوشت، پیاز و هویج را در کمی روغن تفت دهید. آرد را اضافه و روی شعله ی ملایم کمی سرخ کنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، مواد را مخلوط کنید. قرص سوپ خرد شده و آب را اضافه کرده و همه ی مواد را 15 دقیقه دیگر بپزید. سپس با کاکوتی، نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. مخلوط آماده شده را در ظرف نسوز مناسب برای داخل فر بریزید و کناری بگذارید تا کمی خنک شود. سپس پوره ی سیب زمینی را روی مخلوط گوشت پهن کرده و  روی آن پنیر رنده شده را اضافه کنید. ظرف را 20 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر طلایی رنگ شود.

 


7662904
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است