علمی فناوری 15:44 - 28 آذر 1397
وزیر علوم در پاسخ به ایسنا:
وزیر علوم از برخورد جدی این وزارتخانه و دانشگاه‌ها با متخلفان علمی و همچنین دانشجویان واعضای هئیت علمی که در پایان‌نامه‌ها کپی کاری انجام دهند خبر داد.

با متخلفان علمی و کپی کارهای پایان‌نامه‌ای با جدیت برخورد می‌کنیم

به گزارش ایسنا،  دکتر منصور غلامی در نشست همایش پژوهش فناوری و مسئولیت اجتماعی که امروز در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است، بر ضرورت وجود نوآوری در پایان‌نامه‌های دانشجویی به ویژه رساله های دوره دکتری تاکید کرد و افزود: بخش مهمی از نوآوری در حوزه های کشف علوم است نه در کاربرد آنها، این موضوع اهمیت پایان‌نامه‌های دوره دکتری را نشان می‌دهد که البته بخشی از آن می‌تواند کاربردی باشد اما من معتقدم پایان‌نامه ها معمولا در کتابخانه یا دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد البته فایل آن به صورت پی دی اف در ایران داک نیز قرار داده می‌شود. بنابراین هرکسی که جویای علم باشد باید دنبال این پایان‌نامه ها باشد و نباید ما این پایان‌نامه ها را در ماشین قرار بدهیم و دور بزنیم تا ببینم چه کسانی خواهان آنها هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: اینکه عده‌ای می‌گویند ما پایان‌نامه ها را ندیدم یا پیدا نکردیم به این دلیل است که سراغ آن نرفتند. چرا که اگر کسی دنبال آن باشد می تواند آن را در داخل کتابخانه ها پیدا کند.توصیه می‌کنم افراد بروند به کتابخانه ها، دانشگاه‌ها واز پایان نامه‌هایی که دنبالش هستند بهره ببرند چرا که این پایان‌نامه‌ها بخش‌های کابردی هم دارند. توصیه من این است که برای کاربردی شدن، خود افراد نیز سراغ پایان‌نامه‌های دانشجویی بروند و اعضای هئیت علمی نیز برای کاربردی شدن پایان‌نامه‌ها کمک کنند چرا که کاربردی کردن این پایان‌نامه‌ها در دوره های ارشد و دکتری امکان پذیر است.

وزیر علوم در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص برخورد وزارت علوم با پایان‌نامه‌های کپی شده و تخلف در پایان‌نامه‌های دانشجویی نیز گفت:  سیستم داخل دانشگاه‌ها بر پایان‌نامه‌های دانشجویان دقت دارند، بخش‌نامه ای نیز برای ارزیابی دقت و صحت پایان‌نامه‌ها صادر شده که نشان می‌دهد با تخلفات علمی برخوردهای جدی می‌کنیم و کسانی که تخلف کنند هم  با دانشجویان و هم اعضای هئیت علمی برخورد انضباطی خواهیم کرد.

غلامی در خصوص میزان رشد بودجه آموزش عالی در سال 98 نیز گفت: قرار بود میزان این بودجه در مقایسه با سال 97 تفاوت داشته باشد ولی باید منتظر باشیم بیبینم که مجلس شورای اسلامی چه تصمیمی خواهد گرفت.

انتهای پیام


10004472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تغییرات غیرمعمول در دست‌های شما می‌تواند نشانه بیماری شایع، اما کشنده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتخاب رشته آزمون دکتری از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتخاب رشته آزمون دکتری از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: برنامه ریزی برای تزریق واکسن هپاتیت سی در وزارت بهداشت انجام شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۲۷۰۰ دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا یک انیمیشن را از قمر «آیو» سیاره مشتری منتشر کرده که با استفاده از داده‌های کاوشگر «جونو» ساخته شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با ارائه ابزاری به منظور نقشه‌برداری از نانوحفره‌های موجود روی غشاء، می‌توان در آینده از این نقشه‌ها برای بهبود عملکرد ادوات تصفیه آب استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب رشته بیش از ۱۲۵ هزار نفر از پذیرفته شدگان اولیه و آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D.» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ از امروز شنبه اول اردیبهشت آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا بر این باورند که گام بزرگی در راستای جستجوی موجودات فضایی برداشته اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش تا دو میلیون تومانی حقوق سرایداران علاوه بر افزایش حقوق سالانه خبر داد و گفت: در حال حاضر حقوق سرایداران در حدود ۱۰ میلیون تومان است و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است