علمی فناوری 17:37 - 09 بهمن 1398
شرکت "اسپیس ایکس" اعلام کرد که پرتاب ۶۰ ماهواره "استارلینک‌" که روز گذشته به علت شرایط بد جوی به تعویق افتاد، سرانجام امروز(چهارشنبه ۹ بهمن) با موفقیت انجام شد.

۶۰ ماهواره "استارلینک" به فضا پرتاب شدند

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، ۶۰ ماهواره جدید از سری ماهواره‌های "استارلینک"(Starlink) سوار بر موشک "فالکون ۹" از پایگاه پرتاب "کیپ کاناورال"(Cape Canaveral) در فلوریدا به مدار زمین پرتاب شدند.

قرار بود دیروز عصر این ۶۰ ماهواره "استارلینک" راهی مدار زمین شوند که به دلیل شرایط نامساعد جوی به تعویق افتاد.

شرکت "اسپیس‌ایکس" دیروز در پی این اتفاق در توئیتر خود نوشت: وزش باد شدید در جو فوقانی دلیل به تعویق افتادن پرتاب "استارلینک" است.

"ایلان ماسک" بنیانگذار "اسپیس ایکس" قصد دارد هزاران ماهواره‌ را به فضا ارسال کند تا استفاده از اینترنت را برای مردم مناطق محروم نیز فراهم کند.

این ماموریت "استارلینک v۱.۰ L۳" نامگذاری و طی آن ماهواره‌های استارلینک سوار بر موشک "فالکون ۹" به فضا پرتاب شدند.

این دومین ماموریت پرتاب مداری "فالکون ۹" در سال ۲۰۲۰ میلادی بود، ولی به طور کلی سومین ماموریت فالکون ۹ است، زیرا در اوایل ماه جاری توانایی کپسول دراگون در بازگشت به زمین در صورت بروز هرگونه مشکل هنگام صعود توسط این موشک آزمایش شد و کپسول دراگون با استفاده از "فالکون ۹" این کار را انجام داد.

سپس شرکت اسپیس ایکس اعلام کرد که زمان پرتاب بعدی استارلینک روز چهارشنبه ساعت ۹:۲۸ به وقت EST(۱۷:۵۸ به وقت ایران) خواهد بود و وضعیت هوا برای پرتاب در این روز تا ۸۰ درصد مطلوب گزارش شده است.

در این ماموریت ۶۰ ماهواره استارلینک به فضا پرتاب شد که هر کدام از این ماهواره‌ها ۲۶۰ کیلوگرم وزن دارند و مجموع بار "فالکون ۹" را به ۱۵ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم می‌رسانند.

ماهواره‌های "استارلینک" بخشی از برنامه "اسپیس‌ایکس" برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵ با درخواست "ایلان ماسک" مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد. وی در سال ۲۰۱۷ برنامه استارلینک را به عنوان یک سیستم پهنای باند ارزان‌قیمت که می‌تواند دسترسی به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کند، به ثبت رساند.

انتهای پیام


10368105
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است