به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، کیوان احمدی عصر امروز در جلسه تنظیم بازار شهرستان اظهار کرد: 70 درصد جوجهها و 37 درصد جوجههای مرغ مادر کشور، در مازندران تولید میشود.
مدیرعامل تعاونی مرغداران قائمشهر با بیان اینکه 11 درصد گوشت مرغ مازندران از شهرستان قائمشهر تامین میشود، افزود: از 140 هزار تن گوشت مرغ تولید شده در سطح کشور، 8 هزار تن گوشت از قائمشهر است.
وی ادامه داد: شهرستان قائمشهر، پایلوت ترویج صنعت مرغداری است و از ظرفیت تولید بالایی در این بخش، برخوردار است.
احمدی تصریح کرد: با توجه به کاهش تولید مرغ، این شهرستان در تامین گوشت مرغ شب عید، مشکلی ندارد زیرا مرغداریهای شهرستان از ظرفیت تولید خوبی برخوردار هستند.
این مسئول با تاکید به اینکه، مرغ منجمد، در شب عید به بازار تزریق نشود، بیان کرد: با توجه به ظرفیت بالای تولید مرغ قائمشهر، این توانایی از سوی مرغداران، وجود دارد که در شب عید گوشت گرم شهروندان را تامین کنند.
مدیرعامل تعاونی مرغداران شهرستان قائمشهر با بیان اینکه مرغداران میتوانند ظرفیت تولید را افزایش دهند، خاطرنشان کرد: در شب عید میتوانیم بیش از یک میلیون قطعه مرغ در شهرستان تولید کنیم تا مردم بتوانند از گوشت گرم بهرهمند شوند.
وی در پایان گفت: باید بازار را از وجود مرغهای منجمد خالی کنیم زیرا مرغداریهای شهرستان، توانایی افزایش تولید گوشت مرغ گرم در شب عید را دارند.
5743905