علمی فناوری 14:01 - 08 مهر 1399
یک شرکت فناوری تایوانی به نام "تی.سی.آی"(TCI) اظهار کرده موفق به توسعه رباتی شده که قادر به پردازش بیش از ۲ هزار آزمایش ویروس کرونا در روز است.

پردازش بیش از ۲ هزار آزمایش کووید-۱۹ در روز توسط یک ربات

به گزارش ایسنا و به نقل از وی.او.ای نیوز،یک شرکت زیست فناوری مستقر در شهر تایپه تایوان گفته که یک ربات آزمایشی تولید کرده است که می‌تواند بیش از دو هزار نتیجه آزمایش ویروس کرونا را در روز پردازش کند. این شرکت هم اکنون به منظور بازگشت رونق اقتصادی در حال تجاری سازی این ربات است.

شرکت مذکور گفته ربات"QVS-۹۶" اولین اسکنر کاملاً خودکار ویروس است. ربات یاد شده از سه بازوی رباتیک خود برای دستکاری مقادیر زیادی از نمونه‌های آزمایشی که معمولاً توسط چندین تکنسین آزمایشگاهی اداره می‌شود، استفاده می‌کند.

"آروین چن"(Arvin Chen) ناظر ارشد شرکت "تی.سی.آی"(TCI) گفت که این دستگاه می‌تواند در دور اولیه ۹۶ نمونه را در مدت سه ساعت و نیم پردازش کند و پس از آن می‌تواند ۹۶ نمونه را هر ۶۰ تا ۷۰ دقیقه پردازش کند. این شرکت می‌گوید ربات QVS-۹۶ همان استانداردهای ایمنی و کیفیتی را دارد که هر آزمایشگاه دارد. چن پیشنهاد می‌کند ربات QVS-۹۶ می‌تواند در فرودگاه‌های بزرگ شهرهایی مانند نیویورک یا سنگاپور مستقر شود.

وی گفت: با استفاده از ۱۰۰ دستگاه تست رباتیک، این فرودگاه‌ها می‌توانند پروازهای خود را به طور کامل از سر بگیرند و به مسافران اجازه دهند که به سلامت سفر کنند که این موضوع به اقتصاد کشورشان نیز کمک می‌کند.

شرکت تی.سی.آی می‌گوید ربات QVS-۹۶ همچنین برای تشخیص آنفلوآنزا و تمایز آن از ویروس کرونا که در ماه‌های آینده در نیمکره شمالی این موضوع حیاتی است، برنامه‌ریزی شده است. این شرکت اخیراً از توافقنامه توزیع جهانی برای در دسترس قرار دادن QVS-۹۶ در سراسر جهان رونمایی کرده است.

در اوایل سال جاری، این دستگاه به طور رسمی در سازمان غذا و داروی ایالات متحده ثبت شد. به گفته شرکت سازنده این ربات در حال حاضر در مجموعه‌ای از سازمان‌های دولتی، مراکز کنترل بیماری تایوان و سه بیمارستان در شمال و مرکز تایوان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام


10740128
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش جدیدترین آمار ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیاه‌چاله مرکزی کهکشان راه شیری جرمی حدود ۴.۳ میلیون برابر خورشید دارد و یک سیاه‌چاله فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی در اولین حضور خود در بازار پرطرفدار خودرو‌های برقی چین، رشد خود را تقویت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رژیم گرفتن به امری رایج تبدیل شده؛ اما اغلب افرادی که وارد پروسه رژیم می‌شوند، شکست می‌خورند و دلایل متعددی سبب شکست افرادی می‌شود که وارد پروسه رژیم گرفتن شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برای بیماران صعب العلاج ۵۷ بسته خدمتی جهت پوشش بیمه ای تدوین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از اولین تولید دستگاه همودیالیز با ظرفیت تولید دو هزار دستگاه در سال برای اولین بار در غرب آسیا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است