علمی فناوری 17:49 - 24 آذر 1397
مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز مطرح کرد
مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز معتقد است: اگر من استاد توسط اهالی رسانه، تهدید علمی نشوم، ممکن است کارم را درست انجام ندهم، اما اگر رسانه‌ها منصفانه نقد کنند، بخشی از ضعف‌ها برطرف می‌شود.

لزوم نقد علمی اساتید دانشگاه توسط رسانه‌ها

به گزارش ایسنا، علیرضا ختائی در نشست خبری به مناسبت هفته پژوهش با اصحاب رسانه، اظهار کرد: دانشگاه تبریز، جزو ۱۶ دانشگاهی است که برای رسیدن به جایگاه۲۰۰ دانشگاه اول جهان در طول ۱۰ سال، با وزارت علوم قرارداد بسته است.

وی افزود: در مجموع ۲۹ مرکز پژوهشی با وزارت علوم قرار دارند، برنامه‌ها در این راستا، هر سه ماه یک بار، پایش می‌شوند و هر دانشگاهی که از برنامه عقب بماند، از رده خارج می‌شود.

وی با بیان این که در تابستان سال جاری، ۱۵ نفر از اساتید دانشگاه تبریز از فرصت مطالعاتی خارج از کشور استفاده کرده‌اند، گفت: اساتید می‌توانند با استفاده از فرصت‌های مطالعاتی و ماموریت‌های پژوهشی، سه ماه الی یک سال در کشورهای خارجی به مطالعه و تحقیق بپردازند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه تبریز همچنین تاکید کرد: بین‌المللی شدن دانشگاه، به نفع کشور است.

سعید شجاعی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست، بیان کرد: در قالب طرح «اراسموس»، در ۱۷ رشته، با کشورهای اروپایی، همکاری‌های بین‌المللی داریم.

وی در ادامه، تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه تبریز را ۱۴۰ نفر خواند و افزود: بسترسازی‌ها برای جذب حداکثری دانشجویان خارجی در دانشگاه تبریز، در حال انجام است و ۱۴۰ دانشجوی در حال تحصیل در این دانشگاه از کشورهای ترکیه، عراق، یمن و سوریه هستند.

موسی محمدپور، مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز نیز در ادامه این نشست با بیان این که تمامی مشکلات در کارگروه تحقیق و توسعه دانشگاه، مطرح شده و به تیم تحقیقاتی مربوطه ارجاع داده می‌شود، گفت: با مس سونگون، قرار داریم و در تلاشیم تا با تراکتورسازی نیز قرارداد ببندیم.  

زلفی، مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز نیز در پایان این نشست، اظهار کرد: مرکز رشد دانشگاه تبریز از سال ۹۰ شروع به فعالیت کرد و ۵۰ واحد و شرکت فعال در این مرکز وجود دارد که ۱۴ مورد از آن‌ها توانسته‌اند امتیاز دانش بنیان شدن را کسب کنند.



انتهای پیام


10000684
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر فاش‌شده منتسب به پیکسل ۹ پرو، از تخت‌شدن لبه‌های این گوشی حکایت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز انتخاب رشته آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ از روز شنبه اول اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: تحلیل شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد تهدیدات صهیونیست‌ها و اتفاقات امروز نتایج جالبی در پی داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا به‌ تازگی به مأموریت پهپاد «سنجاقک» برای حضور در بزرگ‌ترین قمر سیاره زحل چراغ سبز نشان داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است