علمی فناوری 18:21 - 04 خرداد 1401
شهادت شهید حسن صیاد خدایی قلب‌های خیلی از ما را آکنده از غم کرده است، اما باید ببینیم فضای مجازیِ رها به کمک ابزار هوش مصنوعی چطور می‌تواند به عملیات تروریستی در کشور کمک کند.

فضای مجازیِ رها چطور می‌تواند به عملیات تروریستی کمک کند؟

به گزارش خبرگزاری فارس، یادداشت- مهدی رضا برنا دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس و دانشجوی دکترای هوش مصنوعی: خبر شهادت شهید حسن صیاد خدایی آن هم در دل تهران قلب های خیلی از ما را آکنده از غم کرده است. در این مطلب سعی داریم توضیح دهیم که فضای مجازیِ «ول» به کمک ابزار هوش مصنوعی چطور می تواند به عملیات تروریستی در کشور کمک کند.

برای ساده تر شدن برخی از مسائل و کمک به تبیین عمومی (در راستای جهاد تبیین)  به صورت گام به گام توضیح داده شده اند تا مطالبی که آسیب های جدی فضای مجازیِ ول برای کشور عزیزمان دارد بهتر و همگانی تر تبیین شود.

گام یکم: فضای مجازی را وِل کنید. سعی کنید عمده تمرکز کسانی که زیرساخت های فناوری اطلاعات آن کشور را در اختیار دارند روی زیرساخت های ارتباطی برای محصولات خودتان متمرکز کنید. هشتاد درصد ترافیک آن کشور را مخصوص به خود کنید و به گونه ای عمل شود که مسئولان آن کشور به بیشتر کردن پهنای باند برای نرم افزارهای شما افتخار کنند. هر گونه تلاش برای گسترش زیرساخت های اطلاعاتی و شبکه ملی اطلاعات را تندرو بودن و غیرمردمی بودن جا بزنید (تجربه تهمت هایی که به امیر کبیر زده شده در اینجا خیلی کمک کننده است).

اگر کسی از لزوم اندروید سفارشی شده برای آن کشور سخن گفت او را به ضدیت با فناوری و تحجر متهم کنید و هرگاه اراده کردید شبانه همه نرم افزارهای مورد ظن خود را از روی گوشی همه شهروندان آن کشور پاک کنید. به هرحال زمین حکمرانی شماست می توانید هر اقدامی که صلاح می دهید انجام دهید. اگر هم رهبر آن کشور صراحتا بگوید در موقعیت تعارض منافع بین محبوبیت خود و صلاح کشور دومی را انتخاب کنید آن فرمایش را نادیده بگیرید.

گام دوم: حالا همه اطلاعات همه شهروندان آن کشور در اختیار شماست. در این گام باید سعی کنید سوژه های مورد نظر خود را پیدا کنید، برای این مورد مکان تردد تمام گوشی های هوشمند آن کشور را که در اختیار دارید ببینید کدام یک به مکان های حساس می روند. رئیس شرکت متا (صاحب فیسبوک و اینستاگرام و واتساپ) را که می شناسید، رسما صهیونیست و از خودتان است. از او بخواهید به متن تمامی مکاتبات آنها از طریق واتساپ یا اینستاگرام دسترسی بدهد.

در آن ها با استفاده از ابزارهای پردازش زبان طبیعی دنبال سوژه های مشکوک باشید، اگر دیدید سوژه مورد نظر زیرکی کرده و ابزارهای این شرکت را نصب نکرده از روی کیبورد گوگل و پیامک ها هر چیزی را می نویسد بررسی کنید. در این صورت به احتمال قریب به یقین می توانید سوژه مورد نظر را بیابید. اگر باز هم زرنگ تر بود و از گوشی غیرهوشمند استفاده کرده بود سعی کنید از روی مکاتبات سایرین با وی او را شناسایی کنید. در پیامک های ارسالیِ اطرافیان بگردید تا ببینید بیشتر به چه کسی پیام های مورد نظر ارسال می شود، در این لحظه سعی کنید با استفاده از گوشی اطرافیان مواقع تردد فرد و استراحت وی در منزل را شناسایی کنید.

گام سوم: مزدوری برای خیانت به کشورش به خاطر پول و اقامت بیابید. تمام فضای مجازی آن کشور جولانگاه شماست، پس حسابی بتازید. در همه وبسایت ها آگهی استخدام جاسوس بدهید. رسما هر شهروند کشور مورد نظر در یک سال چند باری این آگهی را دیده باشند. اینستاگرام و واتساپ که دیگر خود زمین بازی شماست حتما با استفاده از رفتار (مثلا چه پست هایی را لایک می کند) و ارتباطات ( دوستانش چه کسانی هستند و چه پیام هایی تبادل می کند) و تراکنش های اشخاص با شبکه اجتماعی مستعدین را پیدا کنید. وقتی افراد مورد نظر پیدا شدند با متخصصین علوم شناختی مشورت کنید و خوراک رسانه ای در جهت تنفر از کشور و دینشان به آنها بدهید.

گام به گام نامزدهای مزدور شدن را هدایت کنید تا حسابی پخته شوند، سپس در ابزار خودتان با افرد موردنظر به راحتی تماس گرفته و آنها را برای مراحل بعدی و تطمیع آماده کنید. از میان همه آنها بعضی آماده اینکار می شوند همین تعداد برای کار شما کفایت می کند آن افراد را به سمت سوژه ترور بفرستید. با استفاده از نرم افزارهای مسیریابتان شلوغی و خلوتی مسیرها را بررسی و همچنین کنترل کنید (مثلا با هدایت به مسیرهای دیگر و خلوت کردن مسیر فرار) و راه را برای مزدورانتان باز کنید. 

گام احتیاطی: حتما مراقب باشید که گام یکم را همیشه داشته باشید آن کلید موفقیت شماست.

انتهای پیام/


11573730
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران نانوحسگر زیست‌الکترونیکی ساختند که می‌تواند به صورت مستمر روی سلول‌های قلب نظارت داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه جدید Grok از ۱۲۸ هزار توکن پشتیبانی می‌کند و عملکردش به GPT-4 نزدیک‌تر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیدارشدن از خواب با دست‌های سفت یک مشکل نسبتا شایع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌زودی با یک قابلیت جدید می‌توانید میزان رم مصرفی مرورگر مایکروسافت اج را محدود کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین‌بار فیلمی از ربات انسان‌نما Unitree که بدون عملگرهای هیدرولیک پشتک می‌زند را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش یک دانشجوی ایرانی در پردیس‌ها‌ی بین المللی به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است