کامران سلیمان پور روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به سفر مسافران نوروزی، کاروان های راهیان نور و همچنین تفرج کنندگان بومی در این استان، نانوایی هایی در سطح شهرستان های مختلف استان بعنوان کشیک معرفی شده اند.
وی افزود: به منظور تامین نان مورد نیاز شهروندان و پیشگیری از کمبود عرضه نان در سطح شهر تدابیر لازم برای شیفت بندی و کشیک نانوایی ها انجام شده است.
سلیمان پور تاکید کرد: اکنون 12 نانوایی از انواع ریزشی، بربری، ریزشی نیمه حجیم و لواش که سهمیه آرد دولتی دریافت می کنند در سطح شهر ایلام به عنوان کشیک نوروزی معرفی و آرد مورد نیاز در اختیار آنها قرار گرفته است.
وی گفت: به منظور تامین به موقع نان شهروندان نظارت و بازرسی مستمری از سوی این دستگاه و سایر دستگاه های نظارتی بر واحدهای خبازی انجام می گیرد.
به گزارش ایرنا، بیش از 560 نانوایی دارای مجوز در استان ایلام وجود دارد که حدود 20 درصد آنها آزادپز هستند.
7177/9002
6104635