علمی فناوری 01:15 - 10 اسفند 1398
راه اندازی بخش واقعیت مجازی(VR) در بیمارستان‌ها روشی برای یادگیری مهارت‌های مراقبت‌های بهداشتی بدون تأثیر منفی بر روی بیماران واقعی است.

آموزش پرستاران با بیمارستان واقعیت مجازی

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، دانشگاه میدلسکس لندن(Middlesex) در حال آموزش دانشجویان پرستاری، کودکان و مامایی در محیط‌های واقعیت مجازی برای مقابله با ماجراهایی است که در محیط‌های واقعی در معرض آنها قرار خواهند گرفت.

محیط آموزش واقعیت مجازی توسط گروه "شبیه سازی پزشکی آکسفورد"(OMS) تهیه می‌شود که سال گذشته یک اورژانس مراقبت‌های بهداشتی آزمایشی را در چندین سایت خدمات ملی بهداشت در جنوب انگلستان مستقر کرد. این سیستم در حال حاضر برای پرستاران دانشجوی سال سوم و دکترهای کودکان در حال گذراندنِ طرح بکار گرفته می‌شود و دانشجویان مامایی نیز تا اواخر امسال به آن دسترسی خواهند یافت.

بخش دیجیتالی شده بیمارستان، دانشجویان را با ۲۰ مشکل مختلف مراقبت‌های بهداشتی از طریق هدست Oculus Rift VR شامل بیماران با مشکلات تنفسی، دیابت، سپتیسمی یا گندخونی، آلرژی شدید و بیماری انسداد مزمن ریوی آشنا می‌کند. کارآموزان می‌توانند با بیماران به شکل مجازی ارتباط برقرار کنند، بیماری‌های آنها را تشخیص دهند و با بهترین درمان واکنش نشان دهند.

سپتیسمی یا گَندخونی نوعی التهاب است که سراسر بدن را فرا می‌گیرد و به دلیل عفونت پیش می‌آید.

پس از اتمام تمرینات توسط دانشجویان در این سیستم، یک موتور تحلیلی نتایج کار آنها را گزارش می‌دهد و بازخورد تمرینات و درجه بندی نتایج را برای مربیان ارائه می‌دهد.

"فیونا ساترز" گفت: شبیه سازی باید خوب باشد، بنابراین شما باید از یک ابزار ارزیابی بسیار قوی به رهبری افراد با تجربه استفاده کنید که به طور مؤثر در برنامه درسی تعبیه شود. بدین ترتیب دانشجویان می‌توانند بازخورد خوبی بگیرند و ببینند چقدر خوب عمل کرده‌اند و نتایج را مورد بحث قرار دهند. بنابراین این فناوری به دانشجویان این امکان را می‌دهد که بدون عواقب دچار اشتباه شوند.

راه اندازی این بخش واقعیت مجازی در دانشگاه میدلسکس لندن اولین اقدام این دانشگاه در راستای فراهم کردن محیط‌های آموزشی شبیه سازی شده نیست، بلکه سال گذشته نیز یک بخش مجازی چهار تختخوابی افتتاح کرد که شامل یک مدل انجام عمل زایمان شبیه سازی شده برای انجام زایمان‌های طبیعی و شرایط اضطراری با امکان تولد یک نوزاد است که حرکت می‌کند و نفس می‌کشد و می‌تواند به درمان پاسخ دهد. همچنین یک مدل برای آموزش آناتومی انسان و اسکن سونوگرافی در این دانشگاه با استفاده از این فناوری تهیه شده است.

این دانشگاه یکی از اولین دانشگاه‌هایی است که پلت‌فرم آموزش پزشکی "OMS" را در دسترس دانشجویان پرستاری قرار می‌دهد.

دکتر "جک پوتل" از OMS گفت: ما "OMS" را توسعه داده‌ایم، زیرا معتقدیم که آموزش متخصصان مراقبت‌های بهداشتی در یک محیط انعطاف پذیر و با خطر صفر، مراقبت از بیماران را در سراسر جهان متحول می‌کند. ما هنگامی که به واسطه تجربه کردن می‌آموزیم، بهترین چیزها را یاد می‌گیریم و سیستم ما به کاربران اجازه می‌دهد تا این کار را بدون اینکه جان بیماری را در معرض خطر قرار دهند، انجام دهند.

انتهای پیام


10418210
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: علت مرگ پزشک جوان هنوز از سوی پزشکی قانونی تعیین نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش جدیدترین آمار ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیاه‌چاله مرکزی کهکشان راه شیری جرمی حدود ۴.۳ میلیون برابر خورشید دارد و یک سیاه‌چاله فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی در اولین حضور خود در بازار پرطرفدار خودرو‌های برقی چین، رشد خود را تقویت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رژیم گرفتن به امری رایج تبدیل شده؛ اما اغلب افرادی که وارد پروسه رژیم می‌شوند، شکست می‌خورند و دلایل متعددی سبب شکست افرادی می‌شود که وارد پروسه رژیم گرفتن شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برای بیماران صعب العلاج ۵۷ بسته خدمتی جهت پوشش بیمه ای تدوین شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است