علمی فناوری 10:35 - 03 اسفند 1398
یکی از شرکت‌های تولیدکننده تخصصی پوشاک و محصولات ایمنی کار درصدد است تا با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو چالش نوآوری افزایش مقاومت برشی لایه‌های پلیمری در دستکش ایمنی را برگزار کند.

ارائه راهکارهای افزایش مقاومت برشی دستکش‌های ایمنی در چالش نوآوری

به گزارش ایسنا، در ادامه چالش‌های نوآوری و فناوری نانو با هدف توسعه راهکارهای حل مشکلات صنعتی و رفع نیازهای فناورانه کشور، یکی از شرکت‌های تولیدکننده تخصصی پوشاک و محصولات ایمنی کار با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اقدام به برگزاری چالش‌ نوآوری در پلتفرم آی‌چلنج به منظور ارائه راهکارهایی مبتنی بر فناوری نانو جهت "افزایش مقاومت برشی لایه‌های پلیمری در دستکش ایمنی" کرده است.

آمارها نشان می‌دهند که بخش بزرگی از حوادث حین کار ناشی از عدم استفاده از البسه کار ایمن است و این درحالی است که دست‌ها و انگشتان از آسیب‌پذیرترین اعضای بدن هستند. به همین منظور برای حفاظت از دست و انگشتان در عین راحتی افراد در حین کار و فعالیت مطابق با استانداردهای محیط کار باید از دستکش‌های ایمنی مناسب استفاده شود.

یکی از پرمصرف‌ترین انواع دستکش‌ ایمنی، دستکش‌ ضد برش هستند؛ چراکه این دستکش‌ها دارای یک لایه‌ منسوج و لایه‌ای پلیمری هستند و بر اساس آزمون‌های استاندارد کمیسیون اروپا (CE, EN ۳۸۸)،  درجه محافظت دستکش‌های ضدبرش بین درجه یک تا ۵ تقسیم می‌شود. دستکش‌های دارای درجه ۵ (EN Cut Level ۵) بالاترین میزان محافظت در برابر برش را فراهم می‌کنند. برای دستیابی به این درجه از محافظت نیاز به اصلاح ساختار لایه‌های محافظتی در دستکش است که با استفاده از پلیمرهای معمول امکان‌پذیر نیست.

یکی از روش‌های بهبود مقاومت برشی لایه‌های محافظ در این دستکش‌ها استفاده از فناوری نانو به منظور بهبود خواص مکانیکی یا شیمیایی این لایه‌های پلیمری است و در این راستا یکی از شرکت‌ها به دنبال توسعه راهکارها و روش‌هایی مبتنی بر فناوری نانو جهت بالابردن مقاومت برشی لایه پلیمری کف دستکش، اقدام به برگزاری چالش نوآوری در این زمینه کرد.

شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و سایر پژوهشگران و فناوران علاقه‌مند به شرکت در این چالش می‌توانند تا ۲۵ اسفندماه جاری طرح مفهومی اولیه خود را به دبیرخانه چالش ارسال کنند. پس از انجام مراحل داوری اولیه طرح‌های ارسالی، داوری حضوری طرح‌ها انجام خواهد شد و طرح‌های برگزیده به مرحله دوم راه می‌یابند. برگزیدگان مرحله نخست، ۲ ماه فرصت دارند تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی، یک نمونه آزمایشگاهی مطابق با طرح اولیه خود بسازنند یا نمونه اولیه خود را تکمیل کنند.

برگزیدگان مرحله اول، در جریان مرحله دوم چالش (ساخت نمونه آزمایشگاهی) به صورت گام به گام با پیشبرد طرح خود تا سقف ۷ میلیون تومان تسهیلات حمایتی شامل کمک‌هزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو را طی مرحله دوم دریافت خواهند کرد. دریافت تایید فنی نمونه‌های اولیه در این مرحله منوط به تکمیل مستندات آزمایشگاهی و ارائه نتایج آزمون‌های تعیین‌شده خواهد بود.

برنده نهایی چالش علاوه بر جوایز نقدی ۳۰ میلیون تومانی، به منظور توسعه فناوری و تجاری‌سازی طرح و نمونه‌های اولیه خود تا مرحله تولید انبوه فرصت همکاری با این شرکت بخش خصوصی را خواهند داشت.

انتهای پیام


10406677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت از افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آزمایشگاه‌ها خط مقدم در تشخیص بیماری‌ها هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: تقلب سازمان یافته در آزمون سراسری سال گذشته رخ نداده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: نتایج آزمون استخدامی آموزگاری تا پایان فروردین توسط سازمان سنجش منتشر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روانپزشک دانشگاه شهیدبهشتی گفت: اختلال وسواس برای فرد و اطرافیان بسیار آزاردهنده است و باید برای درمان صبور بود و با مراجعه به پزشک این شرایط را تسهیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های Flyby منتشر شده توسط کاوشگر فضایی BepiColombo اروپایی نشان داد که گاز‌های فراوانی، از جمله کربن و اکسیژن، از جو زهره در حال حذف شدن هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل به تازگی اولین نسخه بتای عمومی اندروید ۱۵ را راه اندازی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تخصیص اعتبار به دانشجویان، با در نظر گرفتن دولتی یا غیردولتی بودن مراکز آموزشی، از مواردی است که درباره آن اختلاف نظر‌هایی وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری آزمون مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور در ۳۱ فروردین خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران بر اهمیت برنامه پروفیلاکسی و ضرورت تامین مستمر دارو‌های بیماران هموفیلی تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است