علمی فناوری 15:30 - 10 خرداد 1399
محققان ناسا ۸ شرکت را برای ساخت ونتیلاتورهای طراحی شده خود انتخاب کردند.

انتخاب ۸ شرکت برای ساخت ونتیلاتورهای ناسا

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، با شیوع کروناویروس ، بسیاری از شرکت‌ها، کارخانه‌ها، آژانس‌ها و دانشگاه‌ها برای کمک به ساخت دستگاه‌های تنفس مصنوعی یا ونتیلاتورها(ventilators) در طول همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ قدم برداشتند چرا که این دستگاه‌ها برای کمک به بیماران مبتلا به "کووید-۱۹" بسیار موثر هستند.

ماه گذشته، سازمان غذا و داروی آمریکا به دستگاه ونتیلاتور ساخت محققان ناسا مجوز داد تا شاید به روند درمان بیماران مبتلا به "کووید-۱۹" کمک شود.

این ونتیلاتور توسط محققان "موسسه فناوری کالیفرنیا"(Caltech) و "آزمایشگاه پیش‌رانش جت"(JPL) ناسا ساخته شده و اکنون ۸ شرکت برای تولید این دستگاه انتخاب شده‌اند.

این دستگاه تنفسی اضطراری موسوم به "VITAL" است و مانند ونتیلاتورهای دیگر، به لوله مجهز است و بیمار می‌تواند با کمک یک لوله که در مجرای تنفسی او قرار داده می‌شود، به راحتی نفس بکشد.

 به نظر می‌رسد که VITAL، یکی از بهترین انواع ونتیلاتور برای استفاده در چنین شرایطی باشد زیرا تنها از یک هفتم از قطعات ونتیلاتورهای سنتی استفاده می‌کند.

این قطعات هم در حال حاضر از طریق زنجیره‌های تامین موجود هستند. این بدان معناست که می‌توان ونتیلاتور ساخت محققان آزمایشگاه پیش‌ رانش جت ناسا را آسان‌تر و با هزینه‌ای کمتر مونتاژ و نگهداری کرد. این دستگاه می‌تواند بین سه تا چهار ماه دوام داشته باشد.

ناسا به طور معمول روی توسعه و ساخت تجهیزات پزشکی متمرکز نیست، اما با توجه به شیوع کروناویروس جدید و همه‌گیر شدن آن، تعدادی از مهندسان ناسا از مهارت‌های خود برای کمک به مردم استفاده کردند و به نتیجه فوق‌العاده‌ای هم رسیدند.

"جیم برایدنستاین" رئیس ناسا گفت: این دستگاه تنفس مصنوعی یکی از نمونه‌های بی‌شماری از استفاده متخصصان فضایی از مهارت‌ها، تخصص‌ها و دانش خود در بهبود زندگی مردم روی زمین است.

هشت تولید کننده منتخب، این ونتیلاتورها را در سراسر آمریکا به تولید می‌رسانند.

البته محققان "JPL" زمان دقیق آماده‌سازی این ونتیلاتورها را اعلام نکرده‌اند.

در گام بعدی، "JPL" در حال ارزیابی سازندگان بین‌المللی از کشورهایی همچون برزیل، هند، مالزی و مکزیک است. این کشورها هم مجوز تولید ونتیلاتور ابداعی ناسا را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

محققان پروژه امیدوارند که فناوری ساخت آنها به سراسر دنیا برسد و به عنوان منبعی برای مقابله با بحران "کووید-۱۹" مورد استفاده قرار گیرد.

محققان "JPL" همچنین در حال آزمایش یک طراحی اصلاح شده هستند که از هوای فشرده شده استفاده می‌کند و می‌تواند توسط طیف بیشتری از بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

این طرح هم برای سازمان غذا و دارو ارسال شده و هم‌اکنون در دست بررسی است.

انتهای پیام


10552979
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شاهد گفت: دانشگاه شاهد دارای شش هزار دانشجو در تمام مقاطع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بی نظمی‌ها در فضای زندگی، در تمرکز و تصمیم گیری فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت، سطح بهره‌وری و انرژی فرد را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فرآورده‌های آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات نظارتی سازمان غذا و دارو از خانم‌ها خواست در استفاده از رژ لب افراط نکنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، گفت: فعالان مراکز نوآوری، عزم خود را برای تحول ساختاری و محتوایی جزم کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج «آزمون آموزگاری» روز دوشنبه (سوم اردیبهشت) اعلام شد و معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت، جهت فرآیند ارزیابی تکمیلی و گزینش از امروز (پنجم اردیبهشت) می‌توانند اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که سرعت توسعه فناوری در حال افزایش است، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) به عنوان نیرو‌های محرک برای نوآوری در بخش‌های مختلف ظاهر شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک گزارش تازه توضیح داده است که چگونه تغییرات آب و هوایی بر زندگی متولدین ۲۰۲۴ تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان داده است که هوش مصنوعی آموزش‌دیده بر روی داده‌های ساده ضربان قلب می‌تواند یک دوره از شایع‌ترین اختلالات ریتم قلب که فیبریلاسیون دهلیزی نامیده می‌شود را ۳۰ دقیقه قبل از وقوع پیش‌بینی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است