گوناگون 14:45 - 29 مرداد 1393
جوجه چینی غذایی فوق العاده است.

تا کنون جوجه چینی خورده اید؟

امام رضا علیه السلام فرمودند: به دیدن یکدیگر روید تا یکدیگر را دوست داشته باشید و دست یکدیگر را بفشارید و به هم خشم نگیرید.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، جوجه چینی را می‌توانید به آسانی با مقداری فیله مرغ تهیه کنید.



مواد لازم برای 4 نفر :

فیله مرغ : 500 گرم

پودر سوخاری : به میزان لازم

سفیده تخم مرغ : 2 عدد

نمک : کمی به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

زعفران : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

مواد لازم برای خواباندن فیله‌ها :

پیاز رنده شده درشت : یک عدد

عسل : یک قاشق غذاخوری

نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ..... )

زعفران دم شده : یک قاشق غذاخوری غلیظ

 

طرز تهیه :

فیله‌های مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.

 

طرز تهیه پودر سوخاری :

روش خانگی :

به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می‌دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمی برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ‌های خیلی ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن ) وکنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقداری از آن نمک وادویه اضافه می‌کنیم وحتماً مقداری هم ساده‌ی آن را کنار گذاشته برای مصارف شیرنی‌پزی .

 

فیله‌های خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آنها سیخ چوبی کرده و کنار می‌گذاریم . سفیده تخم مرغ را با کمی نمک خوب می‌زنیم تا کف کند ( در صورتی که دوست داشته باشید کمی هم زعفران و فلفل ) و کنار دستمان قرار می‌دهیم برای راحتی کار می‌شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید .

ابتدا فیله به سیخ کشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخاری. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

بعد فیله‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافه آن برود و در کنار سبزی‌جات و سس دلخواه نوش جان کنید.

 

سیمرغ/ 2014


4521971
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است