استانی 18:09 - 31 شهریور 1399
ایسنا/کرمان رییس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان از راه اندازی مرکز ناباروری در شهرستان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: کلینیک ناباروری در رفسنجان آماده و معاینه بیماران آغاز شده است که یک سری تجهیزات برای راه اندازی کامل مرکز ناباروری در حال خریداری و برای خرید تعدادی از وسایل و امکانات این مرکز، نیازمند کمک خیرین هستیم.

راه اندازی مرکز ناباروری در رفسنجان در آینده نزدیک

دکتر "علی موسوی" بعدازظهر امروز 31 شهریورماه در نشست خبری با اشاره به اینکه موج سوم شیوع ویروس کووید ۱۹ در راه بوده و آمار بیماران در خیلی از شهرها رو به افزایش است اظهار کرد: اگر شیوع ویروس به حدی برسد که افزایش بیماران‌ را داشته باشیم‌ با مشکل فضا و نیروی انسانی و کادر درمان‌ مواجه خواهیم‌ بود لذا مردم باید بیماری کرونا را جدی بگیرند.

وی عنوان کرد: در طول دو هفته گذشته ۶ بیمار بدحال کووید مثبت در بیمارستان بستری شدند در صورت شیوع موج سوم کرونا، با مشکل فضا و امکانات ربرو می شویم به همین منظور در صدد جابجایی و فضای جدید برای بیمارن کرونایی هستیم.

وی افزود: با افزایش بیماران کووید ۱۹ در رفسنجان کار بیمارستان هم زیادتر می شود از سوی دیگر باید از کادر درمان هم محافظت شود لذا بخش های بیماران کرونایی، مشکوک به کرونا و بستری ها را باید از هم جدا کنیم.

موسوی خاطرنشان کرد: مرکز بحران ۵۵ تختخوابی که توسط مجتمع مس سرچشمه راه اندازی شده و در حال آماده سازی است؛ بیماران بخش آی سی یو به آنجا منتقل می شوند در صورت افزایش بیماران کرونایی این مرکز هم که به امکانات جداگانه جدید مجهز شده به کار گرفته می شود.

رئیس بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) رفسنجان همچنین از راه اندازی مرکز ناباروری در شهرستان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: کلینیک ناباروری در رفسنجان آماده و معاینه بیماران آغاز شده است که یک سری تجهیزات برای راه اندازی کامل مرکز ناباروری در حال خریداری و برای خرید تعدادی از وسایل و امکانات این مرکز، نیازمند کمک خیرین هستیم.

نرخ باروری در رفسنجان ۱.۹ درصد است

مسئول مرکز ناباروری رفسنجان نیز در این نشست خبری با بیان اینکه رشد جمعیت در کشور نگران کننده و آمارها نشان دهنده کاهش رشد جمعیت است، گفت: ناباروری یک بیماری محسوب می شود و از نظر روحی و روانی بر زوجین تاثیر می گذارد که موجب از هم پاشیدگی کانون گرم خانواده می شود.

مریم مرتضوی بیان کرد: راه اندازی کلینیک ناباروری و به دنبال آن راه اندازی مرکز ناباروری در رفسنجان یک گام مهم در راستای فرزندآوری بیماران نابارور است ضمن اینکه از رفتن بسیاری از بیماران به شهرهای دیگر و هزینه های گزافی که به خاطر ایاب وذهاب می پردازند جلوگیری می شود.

وی خاطرنشان کرد: در کلینیک ناباروری رفسنجان مشاوره ناباروری، ویزیت، سونوگرافی و تشکیل پرونده انجام می شود و در حقیقت ۹۰ درصد خدمات ناباروری در این کلینک انجام می شود و کلیه خدمات به نرخ دولتی ارائه می شود.

مسئول مرکز ناباروری رفسنجان با بیان اینکه نرخ ناباروری در کشور ۱۱ تا ۱۹ درصد است، افزود: نرخ باروری در رفسنجان ۱.۹ است که با استاندارد آن ۲.۵ فاصله دارد.

انتهای پیام


10727421
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است