علمی فناوری 16:59 - 31 تیر 1398
نظرسنجی ایسپا نشان داد
نظرسنجی‌های ۱۷ و ۱۸ تیر ماه مرکز ملی افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان می‌دهد در انتخاب و خرید مواد غذایی از نگاه مردم، مؤثرترین عامل "کیفیت خوب" مواد غذایی است. این در حالی است که نتایج یک نظرسنجی دیگر ایسپا که در همین روزها انجام شده نشان می‌دهد، "خانواده، دوستان و آشنایان" مؤثرترین منبع تبلیغی مردم برای خرید کالا است.

مهم‌ترین فاکتور خرید مواد غذایی

به گزارش ایسنا، در نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) که در روزهای ۱۷ و ۱۸ تیر ماه ۹۸ به صورت تلفنی با جامعه آماری شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) انجام شده است، از پاسخگویان پرسیده شده: « معمولاً چه عواملی در تصمیم گیری شما برای انتخاب و خرید کالا موثر هستند؟»

در پاسخ به این سؤال،  ۷۸.۷ درصد کیفیت خوب، ۵۴.۱ درصد قیمت مناسب، ۹.۱ درصد خوشنامی کالا، ۳.۶ درصد جذابیت و ظاهر کالا، ۲.۴ درصد تبلیغات و ۱.۶ درصد دسترسی آسان به کالا را به عنوان عوامل مؤثر در انتخاب و خرید کالا عنوان کرده‌اند.

در این نظرسنجی پاسخ‌گو می‌توانست دو گزینه را انتخاب کند.

 

منابع تبلیغاتی موثر در انتخاب کالای مردم ایران

همچنین در نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) که در روزهای ۱۷ و ۱۸ تیر ماه ۹۸ به صورت تلفنی با جامعه آماری شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) انجام شده است، از پاسخگویان پرسیده شده: «کدام یک از منابع تبلیغاتی در انتخاب شما برای خرید کالا موثر است؟»

بر اساس اعلام مرکز ملی افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، ۳۹.۶ درصد از افراد به این سؤال پاسخ "خانواده، دوستان و آشنایان" را انتخاب کرده‌اند. این در حالی است که  ۳۵.۹ درصد صدا و سیما، ۱۱ درصد شبکه های اجتماعی مجازی،  ۲.۸ درصد تبلیغات محیطی، ۲.۴ درصد ماهواره،  ۱.۱ درصد مطبوعات، ۰.۹ درصد پیامک و ۱.۹ درصد افراد نیز "نظر خود فرد" را به عنوان منبع تبلیغاتی مؤثر در خرید کالاها عنوان کرده‌اند. همچنین  ۴.۴ درصد افراد گزینه "بی پاسخ/ نمی دانم" را در پاسخ به این سؤال برگزیده‌اند.

انتهای پیام

 

 


10185463
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروه جدیدی از ماهواره‌های «استارلینک» شرکت «اسپیس‌ایکس» قرار بود روز پنجشنبه ۲۸ مارس از کالیفرنیا پرتاب شوند، اما این پرتاب یک روز به تعویق افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران نانوحسگر زیست‌الکترونیکی ساختند که می‌تواند به صورت مستمر روی سلول‌های قلب نظارت داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه جدید Grok از ۱۲۸ هزار توکن پشتیبانی می‌کند و عملکردش به GPT-4 نزدیک‌تر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیدارشدن از خواب با دست‌های سفت یک مشکل نسبتا شایع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌زودی با یک قابلیت جدید می‌توانید میزان رم مصرفی مرورگر مایکروسافت اج را محدود کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین‌بار فیلمی از ربات انسان‌نما Unitree که بدون عملگرهای هیدرولیک پشتک می‌زند را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش یک دانشجوی ایرانی در پردیس‌ها‌ی بین المللی به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است