علمی فناوری 17:11 - 30 دی 1395
باورهای نادرستی درباره سرمای زمستان و چگونگی حفاظت در برابر آن وجود دارد. دانستن حقایق در این باره برای جلوگیری از عوارض مربوط به سرما مانند سرمازدگی و هیپوترمی (افت دمای بدن) ضروری است.

- لباس‌های گرم از بیماری‌های ویروسی پیشگیری نمی‌کنند. بیش از ۲۰۰ نوع ویروس عامل سرماخوردگی هستند. لباس زیاد پوشیدن نمی‌تواند به شما کمک کند که از این ویروس‌ها در امان بمانید.

- کلاه به سر گذاشتن هنگامی که دما پایین می‌آید، فکر خوبی است، اما حرارت از هر نقطه‌ای از بدن که برهنه باشد- نه‌فقط سر شما- از دست می‌رود. از دست رفتن حرارت از سر شما همچنین به میزان ضخامت موهای شما و اینکه چقدر انرژی در هوای سرد می‌سوزانید، بستگی دارد. البته کودکان نسبت به بزرگ‌سالان مقدار بیشتری حرارت از طریق سرهایشان از دست می‌دهند، بنابراین استفاده از کلاه یا روسری در هوای سرد برای کودکان اهمیت بیشتری دارد.

- زنان واقعاً بیشتر از مردان به سرما حساس هستند. زنان زودتر از مردان سردشان می‌شوند، زیرا بدن‌های آنان هنگامی دمای محیط به حدود ۲۱ درجه سلسیوس می‌رسد، شروع به حفظ گرمای بدن می‌کند و جریان خون به دست‌ها و پاها را کاهش می‌دهد. این تغییرات در مردان تنها هنگامی دمای محیط به ۱۹.۴ درجه سلسیوس می‌رسد، شروع می‌شود.

- اگر در هوای سرد در بیرون از خانه فعالیت می‌کنید، پوشیدن لباس در چند لایه به شما کمک می‌کند که خودتان را با تغییر دما تطبیق دهید، اما برای کسانی که فقط می‌خواهند گرم بمانند، پوشیدن یک پولیور کافی است.

منبع: HealthDay


8686027
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که سرعت توسعه فناوری در حال افزایش است، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) به عنوان نیرو‌های محرک برای نوآوری در بخش‌های مختلف ظاهر شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک گزارش تازه توضیح داده است که چگونه تغییرات آب و هوایی بر زندگی متولدین ۲۰۲۴ تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان داده است که هوش مصنوعی آموزش‌دیده بر روی داده‌های ساده ضربان قلب می‌تواند یک دوره از شایع‌ترین اختلالات ریتم قلب که فیبریلاسیون دهلیزی نامیده می‌شود را ۳۰ دقیقه قبل از وقوع پیش‌بینی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهندس سابق ناسا نوعی موتور را برای موشک ابداع کرده است که به سوخت نیاز ندارد و می‌تواند به اکتشافات فضایی انسان کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در ایکس اعلام کرد با 6هزار ماهواره در مدار زمین، شواهدی از وجود بیگانگان ندیده‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، از اجرای آزمایشی عرضه اینترنتی دارو خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ادوبی اعلام کرده است که ابزار‌های جدیدی را به فتوشاپ اضافه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو گفت: در سال ۱۴۰۲ حدود ۹۸۰ مورد IRC تمدید و صادر شده است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است