علمی فناوری 16:20 - 09 تیر 1394
رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت:
رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت یکی از مهمترین اهداف صدور شناسنامه‌های الکترونیک سلامت دهان و دندان را کاهش تخلفات در پرداخت‌های بیمه‌ای دانست.

حمید صمد زاده، رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در خصوص طرح چکاپ دندان دانش‌آموزان دبستانی،‌اظهار داشت: برای صدور شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان دبستانی، ابتدا معاینات دقیق توسط واحدهای سیار یا دائمی که در دبستان‌ها حضور دارند، انجام می‌شود. 


وی ادامه داد: در صورتی که یک دانش‌آموز نیاز درمانی داشته باشد،‌ به مراکز درمانی که سطح وسیع‌تری از خدمات را پوشش می‌دهند،‌ فرستاده می‌شوند. 


وی با بیان اینکه بخشی از خدمات مرتبط با بیمه‌ها است، گفت: وقتی نیاز درمانی یک دانش‌آموز مشخص شود،‌ با توجه به نوع آسیب دیدگی دندانی، به مراکز طرف قرار داد فرستاده می‌شوند. 


وزیر بهداشت،‌پیگیر بیمه خدمات دندانپزشکی است
 محمد زاده گفت: بخشی از خدمات پایه دندانپزشکی تا قبل از شروع طرح تحول دهان و دندان در قالب بیمه‌ها پذیرفته می‌شد که با شروع این طرح، پوشش بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی، تعمیم بیشتری پیدا کرده است. ضمن اینکه با پیگیری وزیر بهداشت و درمان، امسال بخش بیشتری از خدمات پایه دندانپزشکی در قالب بیمه ها آمده است. 


صمد زاده با بیان اینکه در سراسر کشور دانش‌آموزان تحت معاینه قرار می‌گیرند، گفت: بامعاینات مداومی که از دندان دانش‌آموزان دبستانی انجام می‌گیرد، نیاز دندانپزشکی این گروه سنی مشخص خواهد شد. 


صمد زاده گفت: با صدور شناسنامه الکترونیک سلامت، امکان تکرار خدمات دندانپزشکی و یا انجام کارهای غیر ضروری از میان خواهد رفت ضمن اینکه با صدور این شناسنامه‌ها هماهنگی و یکپارچگی در مورد خدمات دندانپزشکی که برای یک دانش‌آموز انجام می‌گیرد، وجود خواهد داشت. 


وی به دیگر مزیت‌های صدور شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان اشاره داشت و گفت: افزایش کنترل بر حجم ارائه خدمات، نظارت بیشتر بر بودجه و هزینه‌های انجام کار، امکانات و نیروی انسانی از دیگر مزیت‌های صدور شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان برای دبستانی‌ها است. 


6 تا7 میلیون دانش‌آموز دبستانی چکاپ دندانپزشکی می‌شوند 


صمد زاده از تعداد دانش‌آموزان دبستانی که تحت پوشش این طرح قرار دارند خبر داد و گفت: با توجه به آمار دانش‌آموزان دبستانی در سال جدید، حدود 6 تا 7 میلیون دانش‌آموز دبستانی از خدمات طرح دندانپزشکی بهره مند می‌شوند. 


وی دیگر مزیت این طرح را راحتی در ثبت اطلاعات دانست و ادامه داد: قبل از شروع این طرح، ثبت اطلاعات به سختی انجام می‌گرفت ضمن اینکه بسیار زمانبر هم بود و با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شد اما با شروع صدور شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان، با توجه به برنامه نرم‌افزاری این طرح، ثبت اطلاعات در سیستم به سهولت امکان پذیر است. 


صمد زاده خاطر نشان کرد: انسجام و هماهنگی ثبت اطلاعات در این سیستم، موجب برآورد نیازهای دندانپزشکی دانش‌آموزان دبستانی می‌شود. 


وی به نمره ارائه خدمات دندانپزشکی در مدارس دبستانی اشاره داشت و گفت: واحدهای دندانپزشکی سیار و ثابت در دبستانها وجود دارد که در مورد یونیت‌های سیار،‌ نیروهایی که به مدارس می‌روند، بطور چرخشی و در بازه‌های زمانی معین و همچنین بر اساس جمعیت دانش‌آموزان مدرسه و منطقه است. 


صمد زاده گفت: نیروهایی که برای معاینه دانش‌آموزان به مدارس می‌روند، برای تمامی دانش‌آموزان وارنیش فلوراید را انجام می‌دهند. 


رئیس دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: هر چند طرح تحول سلامت دهان و دندان و در پی آن صدور شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان،‌در ابتدای مسیر قرار دارد،‌ اما با موفقیت‌های زیادی همراه بوده است و امیدواریم در ادامه مسیر دستاوردهای بیشتری کسب کند. 


نکته قابل ذکر این است که طرح تحول نظام سلامت که از ابتدای مسیر با استقبال زیادی از جانب مردم همراه بوده است اکنون به طور ویژه‌تر در حوزه بهداشت و درمان دهان و دندان و در سنین دبستان آغاز به کار کرده و هر چند از شروع طرح تحول دهان و دندان شاید حدود 6 ماه گذشته باشد اما آثار آن بسیار ملموس بنظر می‌رسد و البته تداوم آن‌ هم نیازمند حمایت بیشتر مسئولین در تخصیص بودجه کافی جهت پیشبرد هر چه بیشتر اهداف این طرح خواهد بود.






انتهای پیام/ 

6668372
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره دارو سنتی، اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو مراکز مجاز به ارائه خدمات زالودرمانی را تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که به‌خوبی ثابت شده که فشار خون بالا و دیابت از عوامل خطر حمله قلبی هستند، کارشناسان می‌گویند علائم مشخصی وجود دارد که در روز‌ها و هفته‌های قبل از حمله قلبی رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افزودن برچسب میزان کالری غذا‌ها در منوی رستوران‌ها، می‌تواند جان میلیون‌ها نفر را نجات دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر فاش‌شده منتسب به پیکسل ۹ پرو، از تخت‌شدن لبه‌های این گوشی حکایت دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تراشه جدید مدیاتک از نظر گرافیکی بیشتر از ۵۰ درصد از نسل قبلی سریع‌تر است و CPU آن نیز ۱۰ درصد سرعت بیشتری دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی آپدیت HyperOS را برای گوشی‌های میان‌رده سری ردمی نوت ۱۳ 5G منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زاکربرگ از توسعه دستگاه پوشیدنی مانند تراشه مغزی نورالینک توسط متا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدل استاندارد کیهان‌شناسی می‌گوید قدرت انرژی تاریک باید ثابت باشد؛ اما یافته‌های غیرقطعی نشان می‌دهند که این نیرو ممکن است ضعیف شده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اداره کل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره مصرف ضد آفتاب توسط مادران باردار و کودکان مطالبی بیان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است