علمی فناوری 11:24 - 03 اسفند 1397
قائم مقام وزیر علوم:
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه فردوسی مشهد نیازمند حمایت خیرین برای ایجاد مرکز فناوری‌های نوین است تا با جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرین در حوزه‌های مختلف، بستری فراهم شود تا دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه بتوانند در رشته‌های مختلف وارد عرصه کارآفرینی و فناوری شوند.

دانشگاه فردوسی نیازمند حمایت خیرین برای ایجاد مرکز فناوری‌های نوین است

به گزارش ایسنا، عبدالرضا باقری امروز در مراسم کلنگ‌زنی احداث هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی مشهد به نام مهندس شهرستانی از بنیان‌گذاران بنیاد دانشگاهی فردوسی که به همت بنیاد دانشگاهی فردوسی صورت گرفت، بیان کرد: بایستی از تمام کسانی که در ایجاد بنیاد دانشگاهی سهمی داشته‌اند، قدردانی کرد و گفت بسیاری از کسانی که در راستای ایجاد بنیاد و توسعه آن فعالیت داشته‌اند، اکنون در میان ما نیستند.

وی اضافه کرد: باید از مهندس شهرستانی که نام وی بر روی خوابگاهی که امروز کلنگ ساخت آن زده می‌شود، قدردانی کرد. مردی که نه فقط در استان خراسان بلکه در سطح کشور به فعالیت‌های خیرخواهانه مشغول بوده و میراث جاودانه‌ای از خود به جا گذاشته است.

باقری ادامه داد: خوشحالیم از آنکه فرزندان این مردان بزرگ، راه پدران خویش را ادامه می‌دهند و هم اکنون در کنار هیئت مدیره بنیاد، به فعالیت مشغول هستند. بنیاد دانشگاهی فردوسی یکی از مهم‌ترین نهادهای خیریه در سطح کشور است که در راستای گسترش فعالیت‌های آموزشی مشغول است.

قائم مقام وزیر علوم اظهار کرد: بر پایه اندیشه‌ای که در بنیاد فردوسی شکل گرفته، نهادهای خیریه دیگری در سراسر کشور ایجاد شده و اکنون اندیشه بنیاد فردوسی بدل به یک درخت تنومند شده و موجب ایجاد بیش از ۷۰ بنیاد دانشگاهی در سراسر ایران شده است. بنیاد فردوسی سبب شده که ارتباطی مؤثر میان خیران و دانشگاهیان ایجاد شود و خیران بنیاد فردوسی تنها در ساخت خوابگاه به دانشگاه کمک نمی‌کنند، بلکه در امور علمی نیز به یاری دانشگاه برخاسته‌اند.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فردوسی مشهد نیازمند کمک و یاری خیرین و بنیاد دانشگاهی فردوسی برای ایجاد مرکز فناوری‌های نوین دانشگاه است، تاکید کرد: با ایجاد یک مرکز فناوری‌های نوین در دانشگاه فردوسی مشهد و جذب شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرین در حوزه‌های مختلف، بستری فراهم شود تا دانشجویان و دانش‌آموختگان این دانشگاه بتوانند در رشته‌های مختلف وارد عرصه کارآفرینی و فناوری شوند و نقشی سازنده در جامعه ایفا نمایند؛ که نقش این مرکز تشویق و فراهم نمودن بسترهای لازم برای رشد و ترقی این افراد است و امیدواریم با احداث این مرکز در دانشگاه فردوسی مشهد، برگ زرینی در دفتر افتخارات این دانشگاه ثبت و ضبط نمائیم.

باقری ادامه داد: امیدوارم که این بنا به زودی تأسیس شده و با کمک اساتید، بخش‌های صنعتی و تجار استان این مهم شکل بگیرد. این نیز یکی از خدمات برجسته بنیاد فردوسی به دانشگاه فردوسی است.

وی تصریح کرد: تأسیس این مرکز که بنیاد یکی از حامیان است، سبب می‌شود که دانشجویان پس از تحصیل بدل به یک کارآفرین شده و خود صاحب شغل شوند. این رخداد سبب می‌شود که دانشجویان پس از اتمام تحصیل وارد عرصه اشتغال شده و با کارآفرینی، خود به اشتغال سایرین کمک کنند.

قائم مقام وزیر علوم یادآور شد: بخش عمده نگرانی دانشجویان ما در این خصوص است و تأسیس این مرکز می‌تواند در مرتفع ساختن این قبیل نگرانی‌ها کارساز باشد. علاوه بر اقدامات بنیاد، سایر مراکز و افراد نیز در اعتلای دانشگاه فردوسی فعال بودند و اکنون دانشگاه فردوسی به یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های کشور در عرصه بین‌المللی شناخته می‌شود.

انتهای پیام


10061046
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش وبگاه خبری Reuters، مدیر اجرایی تیک‌تاک امید دارد در چالشی قانونی برای ادامه حیات و فعالیت در ایالات متحده، برابر دولت آمریکا پیروز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاربران تردز از ماه فوریه تاکنون، حدود ۲۰ میلیون افزایش کاربر داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است