علمی فناوری 12:01 - 22 آذر 1397
به نظر می‌رسد فضاپیمای شرکت "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) موسوم به "وی‌اس‌اس‌ یونیتی"(VSS Unity) پس از سال‌ها تحقیق و توسعه و آزمایش، بالاخره در پرواز امروز خود برای اولین بار به فضا گام می‌نهد.

"ویرجین گلکتیک" امروز به فضا می‌رسد؟/گامی‌ به‌سوی گردشگری فضایی

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، "ویرجین گلکتیک" در حال انجام آخرین بررسی‌ها روی پرواز هواپیمای پرتابگر "اسپیس‌شیپ‌دو"(SpaceShipTwo) است و قصد دارد موتور موشک فضاپیمای خود یعنی "وی‌اس‌اس‌ یونیتی"(VSS Unity) را برای مدت زمان بسیار طولانی‌تر از تاکنون روشن نگه دارد.

اما هدف این شرکت هوافضایی چیست؟ این شرکت در واقع می‌خواهد برای اولین بار به فضا برود و صنعت گردشگری فضایی را به صورت رسمی راه‌اندازی کند.

براساس اعلام این شرکت، مرحله بعدی این برنامه، به پرواز درآوردن "VSS Unity" در ارتفاع بالاتر و با سرعتی بیشتر از قبل است، در حالی که بارهای سنگین‌تری را به منظور شبیه‌سازی وزن مسافران در آینده حمل خواهد کرد.

این شرکت امیدوار است که چهارمین پرواز آزمایشی خود را با جاه‌طلبی بیشتری پیش بگیرد. پنجره این پرواز از تاریخ 13 دسامبر(امروز) باز می‌شود. به این معنی که "VSS Unity" می‌تواند امروز به فضا برسد. اما ویرجین گلکتیک اذعان می‌کند که رسیدن به این نقطه عطف می‌تواند طولانی‌تر شود.

هدف اصلی چهارمین پرواز آزمایشی این فضاپیما، جمع‌آوری داده‌ها است که می‌تواند به شرکت کمک کند تا دریابد که چه زمانی موتور موشک را خاموش کند و به خلبانان اجازه می‌دهد دوره‌ای طولانی از میکروگرانش(جاذبه نزدیک به صفر) را تجربه کنند.

ویرجین گلکتیک فضاپیمای "VSS Unity" را برای جایگزینی با فضاپیمای "VSS Enterprise"ایجاد کرد که در سال 2014 در یک حادثه هنگام پرواز آزمایشی از دست رفته بود.

اولین پرواز آزمایشی این فضاپیما اوایل سال جاری انجام شد و طی سومین پرواز در ماه ژوئیه به سرعت دوبرابری سرعت صوت رسید.

سازمان غیرانتفاعی هوافضای آمریکا در اعلامیه خود نوشت: ما یا به تمام اهداف خود در طول پرواز بعدی می‌رسیم یا نیاز به کمی صبر بیشتر داریم. ما همچنان متعهد به تکمیل سریع مراحل نهایی این برنامه پرواز آزمایشی فوق‌العاده هستیم، اما مهمتر از همه این است که با نهایت احتیاط کار کنیم.

انتهای پیام


9998772
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش جدیدترین آمار ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیاه‌چاله مرکزی کهکشان راه شیری جرمی حدود ۴.۳ میلیون برابر خورشید دارد و یک سیاه‌چاله فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی در اولین حضور خود در بازار پرطرفدار خودرو‌های برقی چین، رشد خود را تقویت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رژیم گرفتن به امری رایج تبدیل شده؛ اما اغلب افرادی که وارد پروسه رژیم می‌شوند، شکست می‌خورند و دلایل متعددی سبب شکست افرادی می‌شود که وارد پروسه رژیم گرفتن شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برای بیماران صعب العلاج ۵۷ بسته خدمتی جهت پوشش بیمه ای تدوین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از اولین تولید دستگاه همودیالیز با ظرفیت تولید دو هزار دستگاه در سال برای اولین بار در غرب آسیا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک مدعی است که فضاپیمای Starship شرکت او در نهایت قادر خواهد بود تا انسان را به مریخ ببرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درحالی‌که دست انسان ابزاری باورنکردنی با قابلیت‌های فراوان است، می‌تواند نقش مهمی در انتقال بیماری‌ها داشته باشد و به تهدیدی مرگبار تبدیل شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است