علمی فناوری 19:30 - 07 بهمن 1393
تهران - ایران - کلیات سند دپیلماسی علم و فناوری در پنجاه و هشتمین جلسه شورای ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور که عصر سه شنبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، قائم مقام ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور سه شنبه شب در جمع خبرنگاران از تصویب کلیات این سند خبر داد و گفت: کلیات این موضوع پس از بحث و بررسی مورد موافقت اعضای این جلسه قرار گرفت و مقرر شد بررسی کارشناسانه در مورد ساختار و تقسیم کار این سند صورت گیرد.



'منصور کبگانیان' اظهار کرد: مقرر شد کارشناسان دستگاه های متولی با کمک دبیرخانه ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی موضوعات آن را مورد بررسی دقیق قرار دهند.



وی، ایجاد شورای راهبردی و تشکیل ستاد دیپلماسی و دبیرخانه فعال را از مهمترین مصوبات این جلسه عنوان کرد و گفت: آیین نامه مربوطه و اعضای هریک از نهادها پس از جمع بندی به تصویب نهایی خواهد رسید.



وی، انتقال فناوری به داخل کشور به منظور جلوگیری از عقب ماندگی و در اختیار قرار گذاشتن دستاوردهای فنی و مهندسی را از مهمترین اهداف سند دیپلماسی علم و فناوری برشمرد.



کبگانیان با اشاره به اینکه وزارت امور خارجه نقش فعالی در این موضوع دارد، گفت: تمام ارتباطات برون مرزی کشور باید از بستر این وزارتخانه در چارچوب قوانین و مقررات کشور انجام شود.



عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: معاونت علمی و فناوری رییس جمهور به عنوان دستگاه فرابخشی باید جایگاه ویژه ای در سند دیپلماسی علم و فناوری داشته باشد.



کبگانیان با اشاره به اینکه در این سند باید نقش و جایگاه هر دستگاه به صورت روشن مشخص شود، گفت: این موضوع مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما تا آخر این موضوع را با جدیت پیگیری می کنیم.







**تحقق شعار استقلال با اتکا به دانشمندان و نخبگان



قائم مقام ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور با اشاره به اینکه ایران اسلامی همواره به علم و فناوری توجه ویژه داشته است، گفت: شعار اصلی کشور ما 'استقلال' است و با وجود فشارها از جمله تحریم با اتکا به دانشمندان و نخبگان به این هدف مهم و اساسی دست خواهیم یافت.



عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دستیابی به علم و فناوری و اتکا را از مهمترین ابراز این هدف اعلام و اظهار کرد: بهره گیری مناسب از توان و ظرفیت دانشمندان و نخبگان می تواند زمینه این کار را فراهم سازد.



وی گفت: توسعه علم و فناوری در مرزهای بسته و بدون ارتباط با جهان اتفاق نمی افتد و دانشمندان و نخبگان ما باید با جهان در ارتباط باشند و این موضوع نقش دیپلماسی را نشان می دهد.







**علم و فناوری ابزاری برای استحکام روابط با کشورهای همسایه



قائم مقام ستاد راهبردی نقشه جامع علمی کشور ادامه داد: ارتباط دپیلماتیک با استفاده از علم و فناوری، ارتباط کشورهای همسایه با ایران اسلامی را مستحکم تر می سازد.



وی با اشاره به اینکه نابسامانی و مشکلات موجب نابودی زیرساخت های کشورهای همسایه شده است، گفت: دستاوردهای فنی و مهندسی باید در اختیار این کشورها قرار گیرد.



کبگانیان اظهار کرد: این کشور ها نیاز به کمک ایران اسلامی دارند و این کار در حال انجام است و این موضوع نشان دهنده استفاده از علم و فناوری در دیپلماسی است.



علمی (3) ** 1201**1599

انتهای پیام /*


5716751
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تنها دو ماموریت رباتیک به عطارد راه پیدا کردند، اما همین ماموریت‌ها نیز برای رد بسیاری از فرضیه‌های نادرست درباره این دنیای داغ بسیار مهم بودند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بایت‌دنس شایعه‌ی فروش تیک‌تاک را تکذیب کرد و گفت برنامه‌ای برای واگذارکردن این شبکه‌ی اجتماعی ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل پس از واکنش‌های منفی کاربران یوتیوب، طراحی جدید این پلتفرم را از دسترس خارج کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است