گوناگون 07:00 - 01 اردیبهشت 1394
کدوی شکم پر، پیش غذای سالم و گیاهی بسیار لذیذ و مکمل بسیار مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی است.

پیش غذای گیاهی
امام صادق علیه السلام: هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد، بر فضیلت ایمانش افزوده می‏شود.





به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اگر گوجه گیلاسی در دسترس ندارید از گوجه معمولی استفاده کنید, ولی حتما قبل از خرد کردن پوست آن را بگیرید. نحوه فیله کردن گوجه فرنگی را با عکس به صورت مرحله به مرحله ببینید.

زمان آماده سازی این غذای خوشمزه 25 دقیقه و زمان کل تهیه آن 50 دقیقه است. با این مقدار مواد می‌توانید این پیش‌غذا را برای 8 نفر آماده کنید.

 

مواد لازم:

    کدو سبز: 4 عدد متوسط

    روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

    پیاز ریز خرد‌شده: 1 عدد متوسط

    فلفل سیاه: به میزان لازم

    پنیر فتا (سفید): 220 گرم

    گوجه ‌فرنگی خرد شده: 1 پیمانه



طرز تهیه:

1. فر را با دمای 250 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. کدوها را به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کرده و به کمک یک قاشق، داخل آن‌ها را به شکل یک کانال خالی می‌کنیم و گوشت داخل آن را ریز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

 

2. برش‌های کدو که داخل شکم آن‌ها خالی شده‌است را به مدت 15 دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم.

 

3. در زمانی که کدوها داخل فر هستند، روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود. پیاز خردشده را به همراه ½ قاشق چای‌خوری فلفل داخل روغن می‌ریزیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت داده و مخلوط می‌کنیم تا پیازها نرم شوند.

 

4. کدوهای خرد‌شده (که از داخل شکم کدوها خارج کردیم) را داخل تابه ریخته و باز هم روی حرارت مخلوط کرده و به مدت 8 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم تا خنک شود. پنیر فتا (خرد شده) و گوجه گیلاسی نصف‌شده را اضافه کرده و همه را مخلوط می‌کنیم.

 

5. کدوهای داخل فر را خارج کرده و با مخلوط پنیر پر می‌کنیم. سپس به مدت 20 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا روی‌شان طلایی شود.

 

برترین ها /2021


6233882
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است