گوناگون 06:17 - 10 فروردین 1394
برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.

آشپزخانه برترین ها: روز دهم نوروز






برترین ها:
برترین ها تصمیم گرفته تا برای 14 روز عید برایتان دستور غذایی داشته باشد تا سال نو را با انواع صبحانه، غذا، دسر، نوشیدنی، چاشنی، سالاد و ترشی جدید آغاز کنید. برای هر 14 روز تعطیلات نوروز یک پکیج کامل داریم که همه وعده های غذایی در آن گنجانده شده است.



تقریبا بیشتر غذاها غیرایرانی هستند تا به این بهانه خوراک های جدیدی به برنامه های غذایی خود اضافه و طعم و مزه غذاهای ملل را امتحان کنید.



صبحانه



نان شکلاتی موز و تمشک



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



نان های شکلاتی را به عنوان میان وعده یا صبحانه می توان میل کرد و از طعم عالی آنها لذت برد. این نان یا در واقع این کیک شکلاتی با موز تازه و مربای تمشک تهیه می شود و طعم دوست داشتنی دارد. برای آگاهی از مواد لازم و روش تهیه این کیک با ما همراه باشید.



•    تعداد: 16 نفر

•    زمان تهیه: 25 دقیقه

•    زمان پخت: 55 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 10 دقیقه



مواد لازم



•    دو پیمانه آرد کامل

•    1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

•    نصف قاشق چایخوری جوش شیرین

•    نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

•    1/4  قاشق چایخوری نمک

•    1/4  قاشق چایخوری جوزهندی

•    1/8  قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

•    دو عدد تخم مرغ همزده

•    یک پیمانه موز له شده (4 تا 5 عدد موز متوسط)

•    یک پیمانه شکر

•    نصف پیمانه روغن گیاهی یا کره آب شده

•    ¼ پیمانه گردوی خرد شده

•    ¼ پیمانه تمشک

•    نصف پیمانه شکلات تلخ

•    ¼ پیمانه مربای تمشک

•    نصف قاشق چایخوری شورتنینگ

•    1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ

•    استروزل*



طرز تهیه



1.    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف یا قالب مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، نمک، جوز هندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط آرد ایجاد کنید.



2.    در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها، موز، شکر و روغن را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به طور یکجا داخل مخلوط آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند. گردو و ¼ پیمانه شکلات تلخ را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزید. تمشک ها را روی آنها و در آخر استروزل روی خمیر بریزد.



3.    به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را در فر بپزید. یک چنگال را در مرکز کیک فرو کنید اگر نچسبید و چنگال تمیز بیرون آمد یعنی وسط آن نیز پخته است. کیک را 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.



4.    در یک کاسه، 1/3 پیمانه شکلات تلخ را با نصف قاشق چایخوری شورتنینگ مخلوط کنید. آن 20 ثانیه را داخل مایکروفر با قدرت 70 درصد قرار دهید تا ذوب شود. 15 ثانیه هم بزنید و روی نان خنک شده بریزید.



5.    ¼ پیمانه تمشک را نیز به مدت 20 تا 30 ثانیه داخل کاسه داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی نان بریزید و سرو کنید.  



استروزل



مواد لازم



  • 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 4 قاشق چایخوری کره
  • ¼ پیمانه گردوی خرد شده


طرز تهیه



1.    در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و آرد را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل غذاساز بریزد و کره را اضافه کنید تا حسابی یکدست شود. در آخر گردو را اضافه کنید و هم بزنید.




ناهار



بوریتو برشته لوبیا و فلفل چیلی



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



•    تعداد: 6 عدد بوریتو

•    زمان آماده سازی: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 20 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت



مواد لازم



•    دو قاشق چایخوری روغن کانولا یا روغن زیتون

•    نصف پیمانه پیازچه خرد شده

•    سه حبه سیر - ریز شده

•    یک قوطی کنسرو لوبیا – آبکشی و خشک شده

•    یک پیمانه دانه ذرت

•    یک پیمانه برنج قهوه ای پخته شده

•    یک پیمانه گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده

•    85 گرم پنیر گودا

•    یک تا 1.5 قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی (اگر هالوپینو باشد بهتر است)

•    12 ورق خمیر فیلو (مستطیل 23×36 سانتی متری)

•    روغن با طعم کره

•    1/3 پیمانه خامه ترش

•    پیازچه سبز خرد شده (اختیاری)



دستور پخت



1.    فر را روشن و آن را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.



2.    درون قابلمه روغن را با حرارت ملایم گرم کنید.



3.    نصف پیمانه پیازچه خرد شده و سیر را اضافه کنید. آنها را سه دقیقه تفت دهید تا پیازچه ها سبک شوند. آن را به طور مدام هم بزنید.



4.    قابلمه را از روی گاز بردارید.



5.    لوبیا، ذرت، برنج، نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده، پنیر و فلفل تند را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ظرف را کنار بگذارید.



6.    خمیر فیلو را باز کنید. یک لایه از آن را بردارید و روی سطح صاف قرار دهید. (بقیه خمیرها را با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشوند.)



7.    به نرمی روی خمیر فیلو روغن اسپری کنید یا با قلم مو روی آن بمالید تا همه سطح خمیر را بپوشاند. لایه دیگری از خمیر فیلو را روی لایه اول بگذارید و دوباره با قلم مو روی آن روغن بمالید. این کار را تا دو مرتبه دیگر تکرار کنید. باید در انتها چهار لایه خمیر فیلو داشته باشید.



8.    با بقیه خمیرهای فیلو همین کار را تکرار کنید تا جمعا سه دسته چهارتایی خمیر فیلو داشته باشید. سپس هر سه آنها را از وسط نصف کنید تا در مجموع 6 دسته چهارلایه از خمیر فیلو به دست بیاید.



9.    برای بستن بوریتو باید حدود 2/3 پیمانه مخلوط لوبیا را روی یک طرف دسته های چهارلای خمیر فیلو قرار دهید. خمیر را از طول  رول کنید. سمت درزدار لقمه به دست آمده را رو به پایین درون تابه فر قرار دهید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. روی آنها را روغن بمالید.



10.    تابه را به مدت 20 دقیقه (یا تا زمانیکه روی آن طلایی شود) درون فر قرار دهید. بوریتوی پخته و آماده شده را با نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده و خامه ترش سرو کنید. در صورت تمایل می توانید کمی پیازچه خرد شده به خامه ترش اضافه کنید.




میان وعده



کتلت سالمون و سیب زمینی



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



مواد لازم (4 نفر)



•    400 گرم فیله ماهی سالمون (بدون پوست)

•    2 پیمانه خامه ترش و پوره سیب زمینی

•    1عدد پیاز کوچک، ریز شده

•    نصف پیمانه خرده های ریز نان خشک

•    3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

•    روغن زیتون

•    حدود 150 گرم انواع سبزیجات ( گشنیز، پیاز کوهی، اسفناج، جعفری، ریحان و آویشن)

•    یک پیمانه سس سالاد



طرز تهیه



1.    ماهی سالمون را بشویید و خشک کنید. در تابه پیرکس قرار دهید و با سلفون روی آن را بپوشانید. آن را داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد به مدت 2.5 تا 3.5 دقیقه بپزید. آن را خرد کنید. در کاسه ای، سالمون، پوره سیب زمینی، خرده نان خشک و شوید را با هم مخلوط کنید. این مایع را به صورت کتلت درآوردید و درون تابه، روی حرارت ملایم به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.



2.    سبزیجات معطر را درون بشقاب بگذارید.



3.    کتلت ها را روی آنها قرار دهید و با سس سالاد یا مایونز سرو کنید.




سوپ



سوپ سوسیس و کلم بروکسل



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



•    تعداد: 4 نفر

•    زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه



مواد لازم



•    450 گرم کلم بروکسل

•    225 گرم سوسیس

•    یک قاشق چایخوری روغن زیتون

•    3 عدد سیب‌زمینی بزرگ

•    دو عدد برگ بو

•    یک قاشق چایخوری پودر زیره

•    4 پیمانه آب مرغ



طرز تهیه



1.    کلم های بروکسل را تمیز کنید، انتهای آنها را بگیرید و برگ های خراب را جدا کنید. آنها را از وسط دونیم کنید و کنار بگذارید.



2.    سوسیس ها را خرد کنید. روغن زیتون را درون تابه متوسطی روی حرارت ملایم به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.



3.    سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. پس از طلایی شدن سوسیس ها، برگ بو و پودر زیره را اضافه کنید آنها را حدود یک دقیقه تفت دهید. سیب‌زمینی، آب مرغ و یک پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. کلم بروکسل را اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیم‌جوش کمی غلیظ شوند. سوپ را حدود 15 دقیقه بپزید تا سیب‌زمینی و بروکسل ها نرم شوند. برگ بوها را خارج و سوپ را گرم سرو کنید.




شام



قارچ شکم‌پر به سبک یونان



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



•    تعداد: 12 نفر

•    زمان تهیه: 25 دقیقه

•    زمان پخت: 15 دقیقه



مواد لازم



•    روغن

•    12 عدد قارچ تازه و بزرگ

•    1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد گوجه‌فرنگی بزرگ خرد شده

•    ¼ پیمانه زیتون خرد شده

•    دو قاشق غذاخوری خرده های نان

•    دو قاشق غذاخوری پنیر فتا

•    دو حبه سیر رنده شده

•    نصف قاشق چایخوری پودر آویشن

•    1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه



طرز تهیه



1.    فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید.



2.    تابه مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.



3.    ساقه های قارچ را جدا کنید. سطح خارجی آنها را با روغن زیتون چرب کنید. سپس آنها را 5 دقیقه در فر بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را سروته روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.



4.    در یک کاسه گوجه‌فرنگی، زیتون، خرده های نان، پنیر فتا، سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن  را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

از مخلوط آماده شده داخل شکم قارچ ها بریزید. قارچ ها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. 




چاشنی



ترشی لبو



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



•    میزان: 6 لیتر

•    زمان تهیه: 45 دقیقه

•    زمان پخت: 60 دقیقه



مواد لازم



•    1350 گرم چغندر کوچک

•    دو پیمانه سرکه

•    یک پیمانه آب

•    نصف پیمانه شکر

•    یک قاشق چایخوری فلفل فرنگی (شیرین)

•    6 عدد سیر

•    7.5 سانتی متر چوب دارچین



طرز تهیه



1.    چغندرها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید حدود 25 دقیقه نیم جوش بماند. سپس آنها را آبکش کنید. پس از خنک شدن لبوها، پوست آنها را بگیرید.



2.    در یک قابلمه متوسط، سرکه، آب و شکر را با هم مخلو ط کنید. ادویه هفت رنگ، سیر و دارچین را داخل دستمال بپیچید و داخل قابلمه بیندازید. اجازه دهید آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه به حالت نیم جوش بگذارید بماند.



3.    لبوها را داخل شیشه بریزید، آب ترشی را روی آنها بریزید و کیسه ادویه را از آن خارج کنید.



4.    در آخر شیشه را به مدت 10 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.




دسر



سیب و بستنی



آشپزخانه برترین ها: روز دهم



مواد لازم



•    4 عدد سیب                                         

•    یک قاشق چایخوری روغن زیتون                      

•    2 قاشق چایخوری شکر                                

•    یک چهارم قاشق چایخوری دارچین                     

•    2 عدد لیمو پوست لیمو                                

•    بستنی   

                           

 طرز تهیه



1.    سیب ها را به شکل حلقوی برش دهید و هسته های آن را جدا کنید. روی برش ها‌ی سیب، روغن زیتون بزنید.



2.    پوست لیمو، شکر و دارچین را در دستگاه با هم مخلوط کنید.



3.    روی باربکیو (کباب پز) برش های سیب را کباب کنید.سپس آن ها را از روی باربکیو برداشته و مخلوط پوست لیمو را روی آن ها بریزید.2  تا 3 دقیقه دیگر آن ها را بپزید.



4.    سپس با بستنی سرو کنید.


6112508
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است