امام صادق علیه السلام : اگر دوست داری که خداوند عمرت را زیاد کند، پدر و مادرت را شاد کن.
مواد لازم جهت پخت این کیک :
کره (۲۵۵ گرم)
زرده تخم مرغ (۲ عدد)
سیب زرد (۳ عدد)
پودر قند (یک قاشق غذا خوری)
آرد سفید (۲۵۵ گرم)
آب یخ (سه قاشق غذا خوری)
دارچین (یک قاشق مربا خوری )
کشمش (۱۰۰گرم) دلبخواه
شکر (۲ قاشق غذا خوری)
زعفران آب کرده (یک قاشق مربا خوری)
رنگ خوراکی به میزان لازم (البته می توان به جای رنگ خوراکی از زعفران بیشتری استفاده کرد )
طرز تهیه:
ابتدا باید آرد را الک کرد تا آرد صاف و یک دست شود سپس کره را تکه تکه کرده به صورتی که نگینی شود و به آرد اضافه می کنیم تا کره به خورد آرد برود و یک دست شود پس از این کار آرد و کره تشکیل دانه های شنی مانند می دهد .سپس آب و یک زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم سپس خیلی آرام خمیر را ورز داده وآن را گرد کرده و یک ساعت آن را در درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
پس از یک ساعت خمیر را بین دو کیسه پلاستیکی با استفاده از وردنه پهن می کنیم .حالا در این میان قالبی را که برای کیک تهیه دیده اید را با کمک برس چرب می کنیم و خمیر را به ارامی داخل قالب جای می دهیم سعی کنید خمیر از اطراف قالب بیرون نزند و خمیر های اضافی را از اطراف آن بگیرید .سیب ها را خرد کرده با شکر و دارچین کشمش مخلوط کرده و داخل پای را به این مواد پر می کنیم .دوباره از کیسه پلاستیکی استفاده کرده و بقیه خمیر اضافی را با وردنه پهن می کنیم و با یک لایه خمیر دیگر روی مواد پای را می پاشانیم .
برای این که رنگ روی کیک ما به صورت طلایی رنگ در آید یک زرده تخم مرغ دیگر با زعفران حل شده به همراه رنگ خوراکی در آب و پودر قند مخلوط کرده و روی کیک را با این ماده می پوشانیم سپس کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فری با حرارت با درجه ۱۷۰ درجه سانتی گراد می گذاریم توجه داشته باشد که فر باید از قبل داغ شده باشد.
bm-kerman.ir/2022
6107834