گوناگون 20:12 - 08 فروردین 1394
برای این که رنگ روی کیک ما به صورت طلایی رنگ در آید یک زرده تخم مرغ دیگر با زعفران حل شده به همراه رنگ خوراکی در آب و پودر قند مخلوط کرده و روی کیک را با این ماده می پوشانیم 

طرز تهیه شیرینی پای سیب
امام صادق علیه ‏السلام : اگر دوست داری که خداوند عمرت را زیاد کند، پدر و مادرت را شاد کن.
 
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، در این آموزش ما سعی بر این داریم که یک شیرینی بسیار خوشمزه و متفاوت با سایر شیرینی هایی که تا به حال آن ها را امتحان کردید را به شما معرفی و آموزش دهیم شاید بسیاری از شما این شیرینی را امتحان کردید یا آن را در فروشگاه های مختلفی دیده باشید و یا خریده باشید .ما قصد داریم  این شیرینی توسط شما و در خانه شما پخته شود و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم جهت پخت این کیک :

کره (۲۵۵ گرم)

زرده تخم مرغ (۲ عدد)

سیب زرد (۳ عدد)

پودر قند (یک قاشق غذا خوری)

آرد سفید (۲۵۵ گرم)

آب یخ (سه قاشق غذا خوری)

دارچین (یک قاشق مربا خوری )

کشمش (۱۰۰گرم) دلبخواه

شکر (۲ قاشق غذا خوری)

زعفران آب کرده (یک قاشق مربا خوری)

رنگ خوراکی به میزان لازم (البته می توان به جای رنگ خوراکی از زعفران بیشتری استفاده کرد )

 

طرز تهیه:

ابتدا باید آرد را الک کرد تا آرد صاف و یک دست شود سپس کره را تکه تکه کرده به صورتی که نگینی شود و به آرد اضافه می کنیم تا کره به خورد آرد برود و یک دست شود پس از این کار آرد و کره تشکیل دانه های شنی مانند می دهد .سپس آب و یک زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم سپس خیلی آرام خمیر را ورز داده وآن را گرد کرده و یک ساعت آن را در درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند.

 

پس از یک ساعت خمیر را بین دو کیسه پلاستیکی با استفاده از وردنه پهن می کنیم .حالا در این میان قالبی را که برای کیک تهیه دیده اید را با کمک برس چرب می کنیم و خمیر را به ارامی داخل قالب جای می دهیم سعی کنید خمیر از اطراف قالب بیرون نزند و خمیر های اضافی را از اطراف آن بگیرید .سیب ها را خرد کرده با شکر و دارچین کشمش مخلوط کرده و داخل پای را به این مواد پر می کنیم .دوباره از کیسه پلاستیکی استفاده کرده و بقیه خمیر اضافی را با وردنه پهن می کنیم و با یک لایه خمیر دیگر روی مواد پای را می پاشانیم .

 

برای این که رنگ روی کیک ما به صورت طلایی رنگ در آید یک زرده تخم مرغ دیگر با زعفران حل شده به همراه رنگ خوراکی در آب و پودر قند مخلوط کرده و روی کیک را با این ماده می پوشانیم  سپس کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فری با حرارت با درجه ۱۷۰ درجه سانتی گراد می گذاریم توجه داشته باشد که فر باید از قبل داغ شده باشد.

 

bm-kerman.ir/2022


6107834
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است