علمی فناوری 16:36 - 28 آبان 1398
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد
معاون آموزشی وزارت بهداشت و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به مصوبات نود و یکمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی مورخ ۱۹ آبان ۱۳۹۸، با اشاره به نقش دستیاران تخصصی در ارائه خدمات درمانی گفت: در این شورا حداکثرکشیک دستیاران در رشته های تخصصی، ۱۲شب در ماه تعیین شد.

حداکثر کشیک دستیاران رشته‌های تخصصی، ۱۲شب در ماه

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی با اعلام این مطلب گفت: تنظیم برنامه دستیاران توسط مدیران گروه یا رییس بخش های مربوطه با رعایت سقف تعداد کشیک موظف صورت می گیرد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت درخصوص تکمیل ظرفیت دوره های دستیار تخصصی گفت: دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی مجاز است در مرحله تکمیل ظرفیت در هر دوره از آزمون پذیرش دستیار رشته های تخصصی بالینی، در صورت تقاضای دانشگاه ها، به اعلام اساسی افراد واجد شرایط پذیرش از بین مردودین مرحله اصلی همان دوره در قالب ظرفیت های خالی مانده ناشی از منصرفین، دستیاران تغییر رشته یافته، متقاضیان انتقال و نیز ظرفیت های تکمیل نشده با همکاری مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام کند.

وی افزود: در شورا مقرر شد مرکز سنجش آموزش پزشکی ترتیبی اتخاذ کند تا افراد واجد شرایط پذیرفته شده درمرحله تکمیل ظرفیت دارای حداقل نمره آخرین فرد پذیرفته شده در همان رشته / محل و در همان سهمیه در مرحله اصلی پذیرش باشند.

لاریجانی با اعلام این خبر که طبق مصوبات این شورا از سال ۱۳۹۹و به بعد آزمون پذیرش دستیار دوره های تکمیلی تخصصی بصورت متمرکز و پذیرش بصورت دانشگاهی خواهد بود، گفت: از سال ۱۳۹۹ هر داوطلب آزمون پذیرش دستیار دوره های تکمیلی تخصصی فقط در یک رشته/ محل می تواند شرکت کند. کارگروه طراحی سوالات می بایست ترکیبی از اعضا هیئت ممتحنه و مدیران برنامه آموزشی دوره تکمیلی تخصصی مرتبط باشند.



وی با اشاره به شرایط شرکت در دوره فوق تخصص و تکمیلی تخصصی اضافه کرد: دارا بودن مدرک دانشنامه تخصصی رشته پیش‌نیاز از شرایط الزامی شرکت در آزمون های پذیرش دستیار فوق تخصصی و دوره های تکمیلی تخصصی در رشته های مورد نیاز است.



معاون آموزشی وزارت بهداشت به فعالیت های بین المللی حوزه آموزش اشاره و گفت: موضوع جذب دانشجوی خارجی در دوره های تخصصی و فوق تخصصی در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دنبال می شود. این متقاضیان مشروط به فعالیت در خارج از ایران از برخی الزامات دانشجویان داخلی معاف هستند.



وی افزود: اتباع خارجی که متقاضی گذراندن دوره های تکمیلی تخصصی باشند، مشروط به اینکه پس از فارغ التحصیلی در خارج از ایران فعالیت کنند، نیاز به مدرک دانشنامه تخصصی رشته پیش‌نیاز ندارند و با داشتن گواهینامه تخصصی می توانند در آزمون پذیرش دستیار دوره های تکمیلی تخصصی شرکت کنند.



دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی ضمن اعلام خبر تغییر وضعیت رشته جراحی عروق ازدوره تکمیلی تخصصی به رشته فوق تخصصی جراحی عروق گفت: آن دسته از دارندگان مدرک دوره تکمیلی تخصصی ادوار گذشته داخل کشور که بر اساس مصوبات شورا ، آن دوره تکمیلی تخصصی به رشته فوق تخصصی تغییر مقطع پیدا کرده است و متقاضی گذراندن دوره آموزشی تکمیلی برای کسب مدرک فوق تخصصی هستند، می توانند در قالب ظرفیت مازاد، مابقی دوره فوق تخصصی را در یکی از دانشگاه های تربیت کننده رشته مربوطه، بجز دانشگاهی که در آن مشغول هستند)، پذیرش و شروع به دوره آموزشی کنند.



طبق اعلام وبدا، وی تصریح کرد: کلیه متقاضیان مدرک فوق تخصصی ملزم به شرکت در امتحان گواهینامه و دانشنامه فوق تخصصی و همچنین دفاع از پایان نامه هستند.

انتهای پیام


10297085
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد را افتتاح و از نصب یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری در این مرکز ابراز خرسندی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای حفاظت آزمون سراسری با اشاره به شناسایی افرادی که ابزار ممنوعه به همراه داشتند، از داوطلبان آزمون سراسری برای رعایت دستورالعمل‌ها تشکر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل متا اعلام کرد: که غول فناوری هنوز سال‌ها با کسب درآمد از هوش مصنوعی فاصله دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» لوگوی ویژه آیین‌های بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مالاریا جزو مهم‌ترین و جدی‌ترین بیماری‌های عفونی در تمام قاره‌های دنیا است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت تراشه‌ساز «TSMC» تایوان، اعلام کرد که فناوری جدید تولید تراشه این شرکت به نام «A 16» در نیمه دوم سال ۲۰۲۶ وارد چرخه تولید خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی هنر و همچنین گروه آزمایشی زبان‌های خارجه راس ساعت ۱۴:۳۰ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ساخت یک خانه تک طبقه به روش سنتی ممکن است چند ماه طول بکشد، اما بزرگترین چاپگر سه بعدی جهان که توسط مهندسان دانشگاه مین (Maine) ساخته شده است، می‌تواند این پروژه را در کمتر از چهار روز به پایان برساند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ روی ویژگی‌های هوش مصنوعی سلامتی‌محور حلقه‌ی هوشمند خود تمرکز ویژه‌ای خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است