علمی فناوری 11:00 - 28 بهمن 1397
محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی به دانش فنی ساخت سیستم‌های اکتشافات معدنی با عنوان "اسپکترومتر پرتابل گاما" دست یافتند که به گفته آنها از این دستگاه می‌توان در اکتشافات معادن مس، روی، فسفات و طلا استفاده کرد.

تولید دستگاه اکتشاف معدنی با تلاش محققان کشور

به گزارش ایسنا، سید مهدی حمیدزاده، مجری طرح درباره سیستم "اسپکترومتر" پرتابل گاما ساخته‌شده، گفت: تیم تحقیقاتی ما توانسته است با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی این سیستم را که در زمینه اکتشاف معادن و تعیین زون پتاسیک زمین و همچنین پایش محیطی پرتویی کاربرد دارد، تولید کنند؛ به گونه‌ای که در حال حاضر حجم تولیدات ما به حدود ۴۰ دستگاه رسیده است.

حمیدزاده با بیان اینکه سیستم اکتشاف و پایش محیطی ثبت اختراع شده است، خاطرنشان کرد: این سیستم در اکتشاف معادن مس، روی، فسفات و طلا کاربرد دارد و با توجه به اینکه این محصول یک دستگاه صنعتی و در عین حال گران‌قیمت است، بنا به درخواست و سفارش مشتری ساخته می‌شود.

وی قیمت این محصول را ۳۵ تا ۴۰ درصد کمتر از نمونه خارجی دانست و اظهار کرد: این محصول موفق به اخذ استاندارد CE (استاندارد اتحادیه اروپا) شده و چشم‌انداز ما ورود این محصول به بازارهای جهانی است.

به گفته مجری طرح، هدف‌گذاری اولیه این محققان برای صادرات به کشورهای همسایه و منطقه است و این محققان امیدوارند در سال آینده به این هدف دست یابند.

حمیدزاده با بیان اینکه پیگیر ثبت برند در خارج از کشور هستیم تا از این طریق اقدام به صادرات کنیم، ادامه داد: با اجرای این طرح ۱۵ نفر به صورت مستقیم در شرکت مشغول به فعالیت هستند. البته بر اساس سیاست‌گذاری اولیه شرکت، کارهای خدماتی مثل رنگ‌کاری و مونتاژ، برون‌سپاری می‌شود که از این طریق نیز حدود ۵۰ نفر مشغول به کار شده‌اند.

وی درباره دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز گفت: ما جزو اولین شرکت‌هایی بودیم که از صندوق تسهیلات دریافت کردیم و در پایان تسویه اقساط نیز طبق قولی که ابتدا داده بودند، مبلغی به عنوان خوش‌حسابی به ما برگردانده شد.

حمیدزاده خاطرنشان کرد: زمانی که تسهیلات را دریافت کردیم، کشور دچار نوسانات ارزی بود؛ به همین دلیل، این تسهیلات خیلی به شرکت کمک کرد.

انتهای پیام


10056752
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مریخ‌نورد «کنجکاوی» ناسا ردپای گاز متان را در سیاره سرخ یافته و دانشمندان را یک گام به کشف حیات بیگانه نزدیک‌تر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشجویان به منظور حمایت از کودکان و مادران غزه، نمایشگاهی از آثار هنری خود را با مضمون مقاومت و فلسطین در دانشگاه الزهرا برپا کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش با تاکید بر امنیت و سلامت کامل کنکور سراسری، از عدم قطعی اینترنت در حوزه‌های امتحانی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت گفت:برای نخستین بار در کشورمان اعضای یک بیمار پس از آمبولی ریه و ایست کامل قلبی، به بیماران نیازمند عضو اهدا شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قیمت کتاب‌های درسی در پایه تحصیلی اول ابتدایی ۷۱ هزار تومان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی گفت: طب ایرانی می‌تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مایکروسافت نسخه‌ی جدید هوش مصنوعی سبک‌ خود را به نام Phi-3 Mini معرفی کرد. Phi-3 Mini اولین مدل از سه مدل کوچکی محسوب می‌شود که مایکروسافت رونمایی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به سه بار ارایه درخواست رفع فیلترینگ گوگل پلی به کارگروه تشخیص مصادیق مجرمانه، اظهار امیدواری کرد که با همراهی اعضا در جلسه هفته آینده رفع فیلتر صورت گیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است