گوناگون 14:09 - 10 آذر 1394
می خواهیم دراین مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی لقمه ای را به شما آموزش دهیم. اما نکته مهمی که باید یادآوری کنیم این است که باید در خوردن آن حتما احتیاط کنید، چون این نوع شیرینی زیادی شیرین و چرب است.

وب سایت ایران کوک: می خواهیم دراین مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی لقمه ای را به شما آموزش دهیم. اما نکته مهمی که باید یادآوری کنیم این است که باید در خوردن آن حتما احتیاط کنید، چون این نوع شیرینی زیادی شیرین و چرب است.



مواد اولیه:



  • پودر هل 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 لیوان
  • تخم مرغ 7 عدد
  • کره یک دوم لیوان


طرز تهیه شیرینی لقمه ای میسوا



طرز تهیه:




1- کره را داخل قابلمه بریزید و با حرارت کم بگذارید کره داغ شود؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند سپس به کره اضافه و مخلوط کنید ( 8 - 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیرینی غلیظ شود ).



2- پس از اینکه شیرینی خودش را گرفت آرد را اضافه کنید و مخلوط نمایید و پس از اینکه آرد مخلوط شد پودر هل را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد باهم مخلوط و یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید.



3- شیرینی را به صورت داغ و مستقیم از قابلمه داخل سینی بریزید و با قاشق خوب پهن کنید سپس با چاقو به صورت لوزی برش بزنید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس مصرف کنید.


7454718
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است