- مواد لازم برای تهیه لقمه ماکارونی و پنیر:
۴۵٠ گرم پاستا آرنجی (Elbow)
۵ قاشق غذاخوری کره
یک چهارم فنجان بعلاوه ٢ قاشق غذاخوری آرد
۴ فنجان شیر
سه چهارم قاشق چایخوری ادویه فلفل قرمز شیرین (cayenne)
چهار و سه چهارم فنجان پنیر چدار رنده شده
نصف تا سه چهارم فنجان روغن
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
٢ فنجان آرد سوخاری
- طرز تهیه لقمه ماکارونی و پنیر :
طبق دستور ماکارونی را پخته و آبکش میکنیم.
در یک قابلمه، ۴ قاشق غذاخوری کره را حرارت میدهیم. آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی شود،
شیر را کم کم به آن اضافه کرده و تند هم میزنیم .
شعله را کم میکنیم و میگذاریم سس ریز بجوشد تا غلیظ شود.
از روی حرارت برداشته، پنیر و باقی کره و کمی نمک را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پنیر آب شود.
ماکارونی آبکش شده را به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.
در یک ظرف مخصوص فر با سایز٢٠*٣٠ کاغذ روغنی انداخته و مواد را روی آن میریزیم و حدود ٨ ساعت در یخچال میگذاریم.
مخلوط را برمیگردانیم و به مکعبهای سایز لقمه آنها را با چاقو تیز میبریم.
در یک کاسه، تخم مرغها را میزنیم. در کاسه جداگانه، آرد سوخاری و فلفل قرمز را مخلوط میکنیم.
مکعبها را در تخم مرغ انداخته و بعد در آرد سوخاری میچرخانیم و در روغن داغ سرخ میکنیم تا برشته و طلایی شوند.آنها را روی دستمال حولهای گذاشته تا روغن اضافه گرفته شود.
لقمه ماکارونی و پنیر را گرم سرو میکنیم .
نوش جان و لذت ببرید!
8058241