علمی فناوری 17:44 - 05 اردیبهشت 1397
یک شرکت آمریکایی، سیستم یادگیری عمیقی برای بازسازی فضاهای خالی عکس ابداع کرده است.

بازسازی فضاهای خالی عکس با هوش مصنوعی+فیلم

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، هنگام ثبت یک عکس، بیشتر ابزارهای ویرایش، زیاد روشن نیستند. این ابزار، محتوای پیکسل‌ها را دریافت می‌کنند اما آنها را تشخیص نمی‌دهند و اگر برای ترمیم یک عکس قدیمی تلاش کنید، نمی‌توانید بفهمید که کجا هستید.

شاید شرکت آمریکایی"انویدیا "(NVIDIA)، بتواند راه حل این مشکل را ارائه دهد. این شرکت، یک سیستم یادگیری عمیق ابداع کرده است که با تعیین آنچه باید در فضاهای خالی باشد، عکس‌ها را ترمیم می‌کند. برای مثال اگر در عکسی، یک چشم حذف شده باشد، این ابزار تشخیص می‌دهد که باید یک چشم را جایگزین کند.

تلاش‌های بسیاری برای این نوع جایگزینی وجود داشته است اما معمولا به بخش‌های مستطیل‌ شکلی محدود شده‌اند که تمرکز آن‌ها، بر فضاهای خالی نزدیک به وسط عکس است و برای داده‌های گمشده عکس که در اندازه‌های گوناگون هستند، مقیاس‌پذیر نبوده‌اند.

روش "انحنای جزئی" شرکت NVIDIA که تضمین می‌کند خروجی پیکسل‌های گمشده به مقدار ورودی تکیه نمی‌کند، می‌تواند برای شکاف‌هایی با هر شکل، اندازه یا مکان، کاربرد داشته باشد و در بسیاری موارد، نتایج غیرمنتظره واقع بینانه‌ای ارائه می‌دهند. حتی اگر هوش مصنوعی، دقیقا نداند چه چیزی کم است، نتیجه معمولا مناسب عکس به نظر می‌رسد.

سیستم این شرکت، با تولید دهها هزار فضای خالی و آموزش چگونگی بازسازی عکس‌ها به هوش مصنوعی، کار می‌کند. این ابزار، برای اطمینان از چگونگی ذخیره عکس‌ها در خود، مجموعه متفاوتی از فضاهای خالی را به کار می‌گیرد.

نتیجه این فرآیند، همیشه بدون عیب و نقص نیست. امکان دارد در یک عکس، ویژگی چهره‌ای که به وضوح از شخص دیگری گرفته شده ببینید. اگر جای خالی آنقدر بزرگ باشد که اطلاعات کافی برای یک بازسازی احتمالی موجود نباشد، امکان بروز مشکل وجود دارد.

اما فایده واقعی این ابزار، این است که می‌توانید عکس‌های ظاهرا ناامیدکننده را بدون ساعت‌ها بازسازی دشوار، ترمیم کنید. دانشمندان، با کمک هوش مصنوعی توانستند عکس‌ها را بدون از بین رفتن میزان وضوح آن، بازسازی کنند.

انتهای پیام


9758274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه شاهد گفت: دانشگاه شاهد دارای شش هزار دانشجو در تمام مقاطع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بی نظمی‌ها در فضای زندگی، در تمرکز و تصمیم گیری فرد نیز اختلال ایجاد می‌کند و خلاقیت، سطح بهره‌وری و انرژی فرد را کاهش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فرآورده‌های آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات نظارتی سازمان غذا و دارو از خانم‌ها خواست در استفاده از رژ لب افراط نکنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، گفت: فعالان مراکز نوآوری، عزم خود را برای تحول ساختاری و محتوایی جزم کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج «آزمون آموزگاری» روز دوشنبه (سوم اردیبهشت) اعلام شد و معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت، جهت فرآیند ارزیابی تکمیلی و گزینش از امروز (پنجم اردیبهشت) می‌توانند اقدام کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که سرعت توسعه فناوری در حال افزایش است، هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی (ML) به عنوان نیرو‌های محرک برای نوآوری در بخش‌های مختلف ظاهر شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک گزارش تازه توضیح داده است که چگونه تغییرات آب و هوایی بر زندگی متولدین ۲۰۲۴ تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات جدید نشان داده است که هوش مصنوعی آموزش‌دیده بر روی داده‌های ساده ضربان قلب می‌تواند یک دوره از شایع‌ترین اختلالات ریتم قلب که فیبریلاسیون دهلیزی نامیده می‌شود را ۳۰ دقیقه قبل از وقوع پیش‌بینی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است