علمی فناوری 02:50 - 28 مهر 1396
محققان طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند ماده‌ای که توسط یک انگل روده‌ای آزاد می‌شود می‌تواند از افراد در برابر آسم محافظت کند.

درمان آسم با کمک کرم روده!

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال نیوز تودی، کرم‌های لوله‌ای که نوعی انگل روده‌ای هستند، می‌توانند راهی برای آسم درمان باشند.

محققان دریافتند که این کرم‌ها یک مولکول پروتئینی را ترشح می‌کنند که در روده هر کسی که باشند، او را از واکنش‌های آلرژیک مصون می‌دارند.

این پژوهش جدید که با همکاری محققان دانشگاه "ادینبرو" و دانشگاه "گلاسکو"، که هر دو در انگلستان هستند انجام شده، اخیرا در نشریه Immunity منتشر شده است.

این مقاله نشان می‌دهد چگونه یک مولکول پروتئینی به نام (HpARI) مانع واکنش های آلرژیک در موش‌ها می‌شود.

این تیم تحقیقاتی امیدوار است که یافته‌های آنها منجر به درمان آسم شود.

آسم یک وضعیت ناتوان کننده است که میلیون‌ها نفر از مردم در سراسر جهان تاثیر را تحت تاثیر قرار داده است.

این محققان امیدوارند که کشف آنها در 5 تا 10 سال آینده به داروهای جدیدی منجر شود که باعث کاهش و حتی جلوگیری از پاسخ‌های آلرژیک شود. زیرا این پاسخ‌های آلرژیک در نهایت به آسم و سایر بیماری‌ها منجر می‌شوند.

آسم یک بیماری درازمدت است که در آن لوله‌های نایژه‌ای ریه، یا راه‌های هوایی، ملتهب می‌شوند و به شدت به مواد خاص واکنش نشان می‌دهند. در نتیجه، عضلات اطراف آنها سفت شده و مانع از عبور جریان هوا به ریه‌ها می‌شوند.

اگر چه در حال حاضر درمان‌هایی وجود دارد که می‌تواند به بیماران کمک کند تا این بیماری را کنترل کنند و زندگی خوبی داشته باشند، اما در حال حاضر درمانی برای آسم وجود ندارد.

یک مطالعه که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که پروتئینی به نام اینترلوکین 33 (IL-33) یکی از دلایل اصلی حساسیت آلرژیک در ریه نوزادان است.

محققان در این پژوهش با انجام آزمایش بر روی موش‌ها دریافتند که HpARI می‌تواند انتشار اینترلوکین 33 را مسدود کند و در نتیجه مانع از پاسخ‌های آلرژیک و در نهایت بیماری آسم شود.

آنها در نهایت نه تنها متوجه نقش اساسی HpARI در درمان آسم شدند بلکه دریافتند که این مولکول پروتئینی می‌تواند به بررسی بیشتر نقش اینترلوکین 33 کمک کند.

انتهای پیام


9487154
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران نانوحسگر زیست‌الکترونیکی ساختند که می‌تواند به صورت مستمر روی سلول‌های قلب نظارت داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه جدید Grok از ۱۲۸ هزار توکن پشتیبانی می‌کند و عملکردش به GPT-4 نزدیک‌تر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیدارشدن از خواب با دست‌های سفت یک مشکل نسبتا شایع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌زودی با یک قابلیت جدید می‌توانید میزان رم مصرفی مرورگر مایکروسافت اج را محدود کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین‌بار فیلمی از ربات انسان‌نما Unitree که بدون عملگرهای هیدرولیک پشتک می‌زند را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش یک دانشجوی ایرانی در پردیس‌ها‌ی بین المللی به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است