علمی فناوری 18:18 - 26 آبان 1398
با حمایت دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی ریاست جمهوری؛
طرح پیاده‌سازی نظام استانداردسازی محصولات دانش‌بنیان در گام دوم اجرای خود، با هدف توسعه کیفی و بازارسازی برای محصولات دانش‌­بنیان رسماً در استان همدان آغاز به کار کرد.

استان همدان زیر چتر نظام استانداردسازی واحد قرار می‌گیرد

به گزارش ایسنا، برای اجری این طرح و بررسی جزئیات آن، با حضور مسئولین استانی و مدیران شرکت‌های دانش بنیان، نشستی در محل اداره کل استاندارد استان همدان برگزار شد.

در این نشست، علاوه بر ملونی مدیر کل دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسئولان پارک علم و فناوری استان همدان و مدیران اداره کل این استان نیز حضور یافتند.

در بخش اول نشست در نوبت صبح، شیوه‌نامه اجرای صدور گواهی­نامه­‌های انطباق(COC)، محصول(COP)  و «نشان دانش‌نماد» ویژه محصولات دانش‌­بنیان و اهمیت مقوله استاندارد در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان مورد بررسی قرار گرفت.

در بخش دوم  نشست نیز، شرکت­‌های دانش‌­بنیان استان ه، مؤسسات و واحدهای فناور مستقر در پارک و مراکز رشد استان همدان در محل نشست حضور یافتند و مسئولان حاضر ضمن تشریح اهمیت و نقش شرکت‌­های دانش‌­بنیان در توسعه زیست‌­بوم نوآوری، نکات آموزشی لازم را برای بهره‌مندی از این خدمت جدید، بیان کردند.

در ادامه، مدیران شرکت­‌های دانش‌­بنیان نیز با بیان نقطه نظرات خود، سوالاتی را در زمینه روش و چگونگی اخذ گواهی‌های انطباق مطرح کردند.

دفتر نوآوری و کسب و کار نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به اهمیت توسعه زیست­‌بوم نوآوری و همچنین پیاده‌­سازی برنامه استانداردسازی محصولات دانش‌­بنیان به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در توسعه این زیست­‌بوم، پیش از این مقدمات اجرای این طرح را در ۱۲ استان کشور را فراهم کرده بود.

یکی از محورهای توسعه کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان، قرار دادن محصولات دانش‌بنیان زیر چتر یک نظام استانداردسازی واحد است.

مقوله استانداردسازی یکی از ابزارهای تحریک عرضه نوآوری و فناوری مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می­‌آید.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بر این اساس تدوین سازوکارهای خاص اعطای گواهی­نامه‌­های استاندارد به محصولات دانش‌بنیان، با همکاری سازمان ملی استاندارد در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته است. کارشناسان معتقدند، این امر سبب تسریع در روند تجاری­‌سازی این محصولات، سهولت در گسترش تبادلات بین‌­المللی و ارتقای کیفیت تولید خواهد شد.

انتهای پیام


10295908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس و مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش جدیدترین آمار ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سیاه‌چاله مرکزی کهکشان راه شیری جرمی حدود ۴.۳ میلیون برابر خورشید دارد و یک سیاه‌چاله فعال است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی در اولین حضور خود در بازار پرطرفدار خودرو‌های برقی چین، رشد خود را تقویت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رژیم گرفتن به امری رایج تبدیل شده؛ اما اغلب افرادی که وارد پروسه رژیم می‌شوند، شکست می‌خورند و دلایل متعددی سبب شکست افرادی می‌شود که وارد پروسه رژیم گرفتن شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: برای بیماران صعب العلاج ۵۷ بسته خدمتی جهت پوشش بیمه ای تدوین شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از اولین تولید دستگاه همودیالیز با ظرفیت تولید دو هزار دستگاه در سال برای اولین بار در غرب آسیا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است