علمی فناوری 01:13 - 30 فروردین 1393
یکی از پدیده‌های آب و هوایی شایع در دنیای معاصر تاثیری عجیب بر طعم و مزه خوراکی‌ها می‌گذارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ براساس تحقیقات جدید صورت گرفته تغییرات آب و هوایی می‌توانند سبب کاهش مغذی بودن مواد غذایی مردم در سراسر جهان شوند.


گفتنی است افزایش بیش از حد گازهای گلخانه‌ای به ویژه گاز دی اکسید کربن co2 علاوه بر افزایش دمای کره زمین سبب کاهش ارزش تغذیه‌ای میوه‌ها وگیاهان نیز می‌شود.


بررسی‌ها نشان می‌دهند در زمان افزایش بیش از حد گاز co2 گیاهان قادر به تبدیل نیترات به پروتئین نیستند و این سبب کاهش ارزش تغذیه‌ای آن‌ها در حفظ سلامت و رفع گرسنگی انسان‌ها می‌شود.


کارشناسان افت ارزش تغذیه‌ای را در گیاهانی مانند گندم، برنج، جو و همین طور غده سیب زمینی در حدود 8 درصد به نسبت نمونه‌های مشابه در دهه‌های گذشته تعیین نموده‌اند.


کارشناسان علاوه بر افزایش گاز دی اکسید کربن در هوا، شدت نیترات به آب‌های زیرزمینی و همین طور افزایش تولید گازهایی مانند اکسید نیتروژن را از جمله عوامل تولید گیاهانی بزرگتر اما با ذخیره انرژی و تغذیه‌ای پایین‌تر اعلام کرده اند.


کارشناسان درصدد پیدا کردن راهی جدید برای ارتقا ارزش تغذیه‌ای گیاهان برای تامین نیازهای ضروری بدن هستند.


انتهای پیام/



3513746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوشیدنی‌های دارای فیبر می‌توانند میان وعده خوبی برای کودکان باشند و مایعات بدن آنها را تامین کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی گفت: در داخل کپسول زیستی مناسب برای پرتاب انسان باید شرایط زیستی فراهم باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه نوبت اول آزمون سراسری در نیمه مرداد اعلام می شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان چینی آزمایشی ابداع کرده‌اند که سه نوع سرطان را تنها با یک قطره خون خشک شده و در عرض چند دقیقه تشخیص می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و همچنین گروه آزمایشی علوم انسانی راس ساعت ۸ صبح شروع شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: کنکور در ۱۹۱۳ حوزه امتحانی برگزار می شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری از آن رونمایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان به دانش فنی ساخت موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی بنزینی از طریق مهندسی معکوس دست یافت و طی مراسمی با حضور معاون علمی...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای جدید نشان داده است «شب‌پره‌های بِلا» (Bella moths) از سم برای جذب جفت خود استفاده می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است