علمی فناوری 08:02 - 05 آذر 1393
تهران-ایرنا- یک گروه بین المللی از محققان می گویند: دو روز کاهش مصرف کالری در هفته به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه کمک می کند.

به گزارش ایرنا از مدیکال نیوز تودی، محققان ادعا می کنند که بدن انسان برای صرف سه وعده غذا در روز طراحی نشده است و تحمل دوره های طولانی با صرف غذای کم و یا نخوردن غذا برای سلامت مفید است.



آنها خاطر نشان کردند که رعایت رژیم غذایی متناوب مانند سیستم پنج به دو که در آن فرد دو روز با فاصله در هفته را انتخاب کرده و در آن مصرف کالری خود را محدود می کند، می تواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان سینه کمک کند.



در سیستم غذایی پنج به دو، فرد دو روز با فاصله را در هفته انتخاب کرده و در آن دو روز مصرف کالری خود را محدود می کند اما در پنج روز دیگر هفته هیچ محدودیتی در غذا خوردن ندارد.



اکنون یک گروه بین المللی از محققان با بررسی نتایج مطالعات قبلی اعلام کردند که مصرف مداوم غذا غیر عادی است.



آنها ادعا می کنند که انسان های اولیه بطور پراکنده غذا می خوردند و عادت صرف سه وعده غذا در روز پس از تکامل کشاورزی تاسیس شد.



دکتر «مایکل هاریو» یک متخصص انگلیسی تغذیه که در این مطالعه همکاری داشت یک رژیم غذایی ارائه داد که نسبت به رژیم غذایی سیستم پنج به دو پیشرو است.



در این رژیم غذایی افراد در دو روز متوالی در هفته مصرف کالری خود را کاهش می دهند بطوریکه تنها 600 تا 1000 کالری غذای کم کربوهیدارت مصرف می کنند که این میزان با دو هزار کالری که یک زن و دو هزار و 500 کالری که یک مرد معمولا به آن نیاز دارد، تفاوت دارد.



و در پنج روز دیگر هفته نیز رژیم غذایی سالم مدیترانه ای رعایت می کنند.



وی می گوید: رعایت رژیم غذایی کم کالری در دو روز متوالی در هفته به کاهش وزن بیشتری منجر می شود.



هاریو افزود: تصور می شود که کاهش کالری برای یک دوره کوتاه موجب بروز تغییراتی می شود که با کم کردن کالری در رژیم غذایی روزانه بروز نمی کند.



دکتر هاریو نشان داد که کاهش مصرف کالری در دو روز هفته موجب کاهش انسولین و لپتین می شود؛ انسولین و لپتین هورمون هایی هستند که موجب بروز سرطان سینه می شوند.



وی افزود: رعایت این رژیم غذایی همچنین به سوزاندن چربی های خطرناکی کمک می کند که در کبد انباشته می شوند و موجب بروز بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و حتی زوال عقل می شوند.



نتایج این مطالعه در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.



علمی(6)**2038**1599

انتهای پیام /*


5272380
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارت ورود به جلسه نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام متقاضیان و پشت کنکوری‌ها جهت شرکت در امتحانات خردادماه به منظور ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره از امروز آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک در پستی بیان کرد که ممنوعیت احتمالی تیک‌تاک برخلاف آزادی بیان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۳۱ هزار و ۳۹۱ میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته عضو صندوق در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: ایجاد گفتمان اول آموزش و پرورش در هر مسئله‌ای یعنی پایه‌گذاری گفتمان آینده‌سازی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از عملیاتی شدن واکسیناسیون پنوموکوک و روتاویروس در استان‌های جنوب و جنوب شرقی کشور تا ۱۰ روز آینده خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت مراکز سراج توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نائب رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: فروش اینترنتی دارو در دنیا انجام می‌شود اما برای اجرای این طرح باید مطالعات دقیقی داشته باشیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی دکتر «داود یونسیان» را به عنوان سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران منصوب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تغییرات غیرمعمول در دست‌های شما می‌تواند نشانه بیماری شایع، اما کشنده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است