به گزارش ایرنا، این مسابقه روز پنجشنبه به همت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس در آستانه دهه مبارک فجر و به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع) برگزار شد.
رییس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس در خصوص اهداف برگزاری مسابقه آشپزی گفت: این مسابقه با حضور جمعی از بانوان علاقمند به آشپزی و به منظور ترویج فرهنگ آشپزی آسان و طبخ غذاهای سالم برگزار شده است.
«بهزاد لطفی» آشنایی بانوان با غذای سالم و پخت غذای ایرانی، سنتی ؛ ساده و شناخت بیشتر غذاهای اقوام مختلف ایرانی را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان با تهیه یک نوع غذای اصلی به همراه دسر یا سالاد در این رقابت شرکت کردند، گفت: کیفیت و سلامت غذاهای پخته شده نیز توسط سه مربی آشپزی و سفره آرایی مورد قضاوت قرار گرفت.
به گفته وی، دراین دوره از مسابقه اشپزی 47 نفر از بانوان شهرستانی شرکت کردند و به نفرات اول تا سوم جوایزی از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قدس اهدا شد.
تهرام/5570/ 1625
5729939