اقتصادی 07:19 - 02 اردیبهشت 1397
برخی محققان به تازگی ادعا کرده‌اند که جنایتکاران سایبری در هر سال درآمدی بالغ‌بر ۲ میلیون دلار کسب می‌کنند.

سرقت حقوق کارکنان توسط مجرمان سایبری

به گزارش ایسنا، مایک مک‌گوری - مأمور ارائه امنیت و استاد ارشد جرم‌شناسی در دانشگاه Surrey انگلیس - به تهیه گزارشی بر اساس مصاحبه‌های دست‌اول با مجرمین محکوم‌شده سایبری، داده‌های مجریان قانون بین‌المللی، مؤسسات مالی و وب تاریک پرداخته است.



بر اساس این مطالعه، وب‌سایت Profit ادعا می‌کند که حتی هکرهای "میان رده" می‌توانند هر سال ۹۰۰ هزار دلار کسب کنند یعنی بیش از دو برابر حقوق ریاست جمهوری ایالات‌متحده. کسانی که در "سطح ابتدایی" با هکرهای کلاه‌سیاه تجارت می‌کنند، انتظار می‌رود بیش از ۴۰ هزار دلار یعنی بیش از یک فارغ‌التحصیل دانشگاه انگلستان پول به دست بیاورند.



این تحقیق یکی از مشکلات صنعت IT در استخدام افراد با مهارت‌های مناسب را نشان می‌دهد که اقلیت قابل‌توجهی به‌طور بالقوه برای استخدام در طرف دیگر قانون آماده خواهند شد. این مسئله به‌ویژه در بخش دولتی و اجرای قوانین بریتانیا بسیار حاد است، جایی که سازمان‌ها نمی‌توانند حقوق رقابتی ارائه دهند.



طبق برآوردها حقوق و دستمزد برای یک مأمور آژانس ملی جرائم (NCA) در انگلیس  فقط ۲۵هزار یورو است. حتی در انگلستان برنامه‌هایی برای کمک به نظارت بر جرائم اینترنتی از سوی داوطلبان تهیه‌شده است.



بر اساس اطلاعات سایت پلیس فتا، مدیرعامل شرکت Bromium Gregory Webb  در این باره گفت: جرائم سایبری یک کسب‌وکار سودآور ولی در مقایسه با سایر انواع جرائم نسبتاً کم است. جنایتکاران سایبری به‌ندرت گرفتار و محکوم می‌شوند، زیرا آن‌ها عملاً نامرئی هستند. جنایتکاران سایبری با درآمد حاصله از کسب‌وکار خود به هرکسی اجازه خرید نرم‌افزارهای مخرب بسته‌بندی‌شده یا تقاضا استخدام هکرها را می‌دهند.



همچنین در صنعت سایبر، سازمان‌های بازرگانی و انتظامی باید هماهنگ شوند تا هکرها را مختل کرده و جریان درآمدشان را قطع کنند. با تمرکز بر روش‌های جدید امنیت سایبری می‌توان به‌جای شناسایی هکرها از سامانه‌های خود محافظت کنیم؛ به گفته کارشناسان جرائم اینترنتی بسیار سخت‌تر می‌شود.



طبق گزارش‌های ارائه‌شده بیش از ۳۰ درصد افراد دارایی‌های خود را در ابزارهای مشروع مالی و ۲۰درصد در تجهیزات فناوری اطلاعات سرمایه‌گذاری می‌کنند.

انتهای پیام


9753520
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با نوسازی و بازسازی یک فروند هواپیمایی بویینگ ۷۳۷ به دست متخصصان ایرانی روزانه یک هزار و ۲۰۰ صندلی به چرخه هوایی کشور اضافه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: دو میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک خانگی طی دو سال گذشته به کنتور‌های هوشمند متصل شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سازمان سرمایه گذاری خارجی گفت: ۵ میلیارد و ۵۳۱ میلیارد دلار در سال گذشته سرمایه گذاری مصوب و خارجی داشته ایم که طی سال‌های گذشته با پایش‌های صورت گرفته این میزان افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور گفت: ایجاد فضای کسب‌وکار برای سازندگان بخش خصوصی و مردم در بخش مسکن برای تحقق شعار امسال بسیار حائز اهمیت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بندر شهید رجایی گفت: با توجه به سرویس و تعمیرات تمامی شناور‌ها امسال از ابتدای اجرای طرح نوروزی هیچ شناوری از سرویس خارج نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: مقدار صادرات آبزیان و محصولات شیلاتی در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حدود پنج میلیون و ۱۸۶ هزار تن بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور کرج _ چالوس و محور هراز نیمه سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل راه وشهرسازی گفت: کاهش مدت زمان ساخت و هزینه مسکن از طریق واگذاری اراضی به مردم امکان پذیر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت ­گفت: با الکترونیکی شدن خدمات صدور کارت‌های سوخت تا پایان اردیبهشت، ­ زمان تحویل این کارت‌ها از یک ماه به یک هفته کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تاییدیه اتحادیه اروپا و ایکائو برای مدیریت سوخت در پرواز‌های بین المللی اخذ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است