علمی فناوری 11:41 - 22 تیر 1399
پژوهشگران آمریکایی بررسی کردند
پژوهشگران آمریکایی، به ارزیابی پروتئین‌هایی پرداختند که می‌توانند به بررسی بهتر کووید-۱۹ و ارائه درمان آن کمک کنند.

پروتئین‌هایی که می‌توانند به بررسی و درمان بهتر کووید-۱۹ کمک کنند

به گزارش ایسنا و به نقل از مجله ساینس ایمونولوژی، پژوهشگران آمریکایی با تحلیل توالی آر.ان‌.ای بیش از ۵۹ هزار سلول در خون بیماران توانستند به بررسی دقیق واکنش ایمنی بیماران نسبت به کووید-۱۹ بپردازند.

نتایج این بررسی نشان می‌دهد که تنظیم پروتئین موسوم به "اینترفرون نوع ۱"(IFN-I) در بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ بیشتر است. پژوهشگران معمولا این پروتئین را برای ارزیابی وضع بیمارانی مورد بررسی قرار می‌دهند که به خاطر ابتلا به آنفلوانزای شدید بستری شده‌اند.

یافته‌های این پژوهش جدید حاکی از این هستند که درمان‌های ضدالتهابی کووید-۱۹ باید روی مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون نوع ۱ متمرکز شوند و مولکول‌های التهابی مانند مولکول پروتئین "فاکتور نکروز توموری آلفا"(TNF) را هدف قرار دهند که در بروز کووید-۱۹ نقش دارند.

"سئونگ سئوک لی"(Seong Seok Lee)، از پژوهشگران "انجمن پیشبرد علوم آمریکا"(AAAS) و همکارانش، توالی آر.ان‌.ای را در سلول‌های خون بیماران مورد بررسی قرار دادند. هشت نفر از بیماران، به کووید- ۱۹ ملایم یا شدید و پنج نفر به آنفلوانزای شدید مبتلا بودند. 

پژوهشگران دریافتند که واکنش التهابی مولکول پروتئین فاکتور نکروز توموری آلفا در همه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ بالاست اما بیماران مبتلا به کووید-۱۹ شدید، واکنش بیشتری در مسیر سیگنال‌دهی اینترفرون نوع ۱ دارند. 

در مقابل، بیان ژن‌های مرتبط با اینترفرون نوع ۱ در بیماران مبتلا به آنفلوانزای شدید، بیشتر بود اما این بیماران، واکنش‌هایی مانند واکنش‌های بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ را تجربه نکردند.

نتایج این پژوهش، در کنار نتایجی که از بررسی موش‌ها به دست آمده است، اهمیت زمان بیان اینترفرون نوع ۱ را در تشخیص پیامدهای ابتلا به کروناویروس نشان می‌دهد و امکان ارائه یک راهبرد درمانی را برای بیماری کووید-۱۹ فراهم می‌کند.

انتهای پیام


10614611
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تغییرات غیرمعمول در دست‌های شما می‌تواند نشانه بیماری شایع، اما کشنده باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتخاب رشته آزمون دکتری از طریق سایت سازمان سنجش آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: برنامه ریزی برای تزریق واکسن هپاتیت سی در وزارت بهداشت انجام شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۲۷۰۰ دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا یک انیمیشن را از قمر «آیو» سیاره مشتری منتشر کرده که با استفاده از داده‌های کاوشگر «جونو» ساخته شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با ارائه ابزاری به منظور نقشه‌برداری از نانوحفره‌های موجود روی غشاء، می‌توان در آینده از این نقشه‌ها برای بهبود عملکرد ادوات تصفیه آب استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب رشته بیش از ۱۲۵ هزار نفر از پذیرفته شدگان اولیه و آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D.» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ از امروز شنبه اول اردیبهشت آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا بر این باورند که گام بزرگی در راستای جستجوی موجودات فضایی برداشته اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از افزایش تا دو میلیون تومانی حقوق سرایداران علاوه بر افزایش حقوق سالانه خبر داد و گفت: در حال حاضر حقوق سرایداران در حدود ۱۰ میلیون تومان است و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستاورد جدید محققان ایرانی در تولید مخلوط آسفالتی یکی از راهکار‌های مناسب برای دفع بهداشتی پسماند تصفیه روغن موتور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است