استانی 11:31 - 05 آذر 1393
مدیرنظارت بر مواد غذایی‌، آشامیدنی‌، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: در تهیه شکر پنیر‌(‌آبنبات‌) استفاده از رنگ دهنده‌ها و اسانس‌های مصنوعی ممنوع است.

استفاده از اسانس‌های مصنوعی در تهیه "شکر پنیر" ممنوع است

دکتر حسن براتی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، افزود: شکرپنیر ماده‌ای با طعم شیرین است که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه می‌شود که در گویش محلی به آن آبنبات نیز گفته می‌شود.

وی ادامه داد‌: برای تهیه شکر پنیر از آب‌، شکر‌، سفیده تخم مرغ و آبلیمو و طعم دهنده‌های طبیعی مانند پسته‌، نارگیل‌، کاکائو‌، زغفران‌، کنجد و... استفاده می‌شود.

وی با بیان این که ویژگی‌های شکرپنیر باید با استانداردهای موجود مطابقت داشته باشد‌، یاد‌آورشد: یکی از تولیدات و سوغات معروف استان خراسان شمالی « شکر پنیر» است و کارگاه‌های بسیاری در سطح استان به تولید این محصول اشتغال دارند.

وی هم چنین تصریح کرد‌: برخی از این کارگاه‌ها با ارتقاء بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی شده‌اند.

‌انتهای پیام


5274696
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» بارش باران که از دیروز در خراسان جنوبی آغاز شده، سبب بروز خسارت به برخی از شهرستانها شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است