دکتر حسن براتی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان شمالی، افزود: شکرپنیر مادهای با طعم شیرین است که از محلول آب و شکر در دمای معین تهیه میشود که در گویش محلی به آن آبنبات نیز گفته میشود.
وی ادامه داد: برای تهیه شکر پنیر از آب، شکر، سفیده تخم مرغ و آبلیمو و طعم دهندههای طبیعی مانند پسته، نارگیل، کاکائو، زغفران، کنجد و... استفاده میشود.
وی با بیان این که ویژگیهای شکرپنیر باید با استانداردهای موجود مطابقت داشته باشد، یادآورشد: یکی از تولیدات و سوغات معروف استان خراسان شمالی « شکر پنیر» است و کارگاههای بسیاری در سطح استان به تولید این محصول اشتغال دارند.
وی هم چنین تصریح کرد: برخی از این کارگاهها با ارتقاء بهداشت و رعایت مقررات سازمان غذا و دارو موفق به اخذ شناسه نظارت بهداشتی شدهاند.
انتهای پیام
5274696