فتو چینی با جوجه و سس ریحان
مواد لازم:
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ: 4 عدد
فتوچینی: 350 گرم
مقداری برگ ریحان برای روی غذا
مواد لازم برای سس:
ریحان (خرد شده): 100 گرم
روغن زیتون: 125 میلی لیتر
مغز آفتابگردان (خام): 3 قاشق غذاخوری
سیر (ساطوری شده): 2 حبه
پنیر پارمزان (رنده شده): 60 گرم
طرز تهیه:
ریحان، روغن زیتون، مغز آفتابگردان و سیر را در مخلوط کن پوره کنید. سپس در کاسه ریخته و مقداری نمک اضافه کنید. 50 گرم از پنیر را نیز اضافه و مخلوط کنید. 2 قاشق روغن مایع را در تاوه گرم کرده، مرغ را 15- 10 دقیقه تفت داده و بپزید. سپس مرغ را 4 گوش خرد کنید.
پاستا را در آب نمک جوشان پخته و آبکش کنید. پاستا را در ظرف مناسب ریخته، گوشتها و سس آماده شده را اضافه کرده، با احتیاط مخلوط کنید. با فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید. پنیر باقیمانده را روی غذا بریزید. با چند برگ ریحان غذا را تزیین و نوش جان کنید.
7677524