گوناگون 12:45 - 06 مرداد 1394
سیر را هم رنده کنید و با پیاز روی حرارت کم تفت دهید تا نسوزد و تلخ نشود.

بز قورمه غذای سنتی کردهای سنندج

حضرت رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرموده اند: برای امت خود از دو چیز بیش از هر چیز خائف و ترسانم، اول هوای نفس و دوم آروزی دراز.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، تخصص کردها در کباب و غذاهایی است که با گوشت پخته می شوند. یکی از این غذاها بز قورمه است. خوراکی خوشمزه و لذیذ و البته سنتی. این غذا در بیشتر مهمانی ها و جشن ها سرومی شود. البته این غذا در کرمان ، یزد و سیرجان هم طبخ می شود اما مدل سنندجی اش کمی با بقیه فرق می کند.

 

 



مواد لازم برای 4 نفر

    300 گرم  گوشت گوسفند بااستخوان

    1 پیمانه کشک

    1 عدد  پیاز

    3 عدد  سیر

    نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

 

 



طرز تهیه:

 1. پیاز را نگینی خردکنید و تفت دهید.



2.  سیر را هم رنده کنید و با پیاز روی حرارت کم تفت دهید تا نسوزد و تلخ نشود.



3.  گوشت را خورشی خردکنید و به پیاز و سیر اضافه کنید.



4. حالا زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید.



5. 2 لیوان آب جوش اضافه کنید وبگذارید گوشت خوب بپزد.



6. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن خشک شد، کشک و نمک را اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه با گوشت بجوشد.

 



نکته:

اگر کشک شما غلیظ است آن را با یک استکان آب جوش رقیق کنید و دو دقیقه حرارت بدهید و بعد آن را روی گوشت بریزید.

 

 

آکا ایران / 2018


6822873
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است